2012-05-04 15:00:22
Φωτογραφία για Η Fiat SpA και η Tata χαράζουν νέο άξονα συνεργασίας στην Ινδία
Η Fiat SpA και η Tata, με στόχο την περαιτέρω εμπορική ανάπτυξη της μάρκας Fiat στην Ινδία, συμφώνησαν από κοινού να παραχωρηθεί η διαχείριση των εμπορικών δραστηριοτήτων και της διανομής της μάρκας σε ξεχωριστή εταιρία ιδιοκτησίας του Ομίλου Fiat, που θα συσταθεί για τον σκοπό αυτό. Ως σήμερα η Tata Motors διαχειριζόταν στην Ινδία την διανομή των προϊόντων που φέρουν το εμπορικό σήμα Fiat, μέσω του δικτύου διανομέων Tata-Fiat.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων της κοινοπραξίας Fiat-Tata, που ανακοινώθηκε το 2006, περιλαμβάνεται και ένα εργοστάσιο κατασκευής στο Ranjangaon της πολιτείας Maharashra στην Ινδία, στο οποίο εφαρμόζεται state-of-the-art τεχνολογία για την παραγωγή αυτοκινήτων Fiat και Tata, πλέον της κατασκευής κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων, τόσο για την Ινδική αγορά όσο και για εξαγωγές. Πρόσφατα, επίσης, ανακοινώθηκε σύμβαση για την προμήθεια μικρού κινητήρα ντίζελ (Small Diesel Engine) στην Maruti Suzuki. Στα 5 χρόνια λειτουργίας της, η βιομηχανική κοινοπραξία έχει προχωρήσει στην παραγωγή περίπου 190.000 αυτοκινήτων και 337.000 κινητήρων ενώ η παραγωγική της δραστηριότητα θα συνεχίσει δυναμικά, καθώς η εργοστασιακή παραγωγή είναι εκτός της νέας συμφωνίας για την εμπορική διανομή της μάρκας Fiat.


Η ανάπτυξη του νέου δικτύου διανομέων της Fiat στην Ινδία θα ξεκινήσει σταδιακά, ενώ οι 178 υπάρχοντες διανομείς Fiat-Tata, σε 129 πόλεις, θα ενθαρρυνθούν να θέσουν τα θεμέλια του μελλοντικού δικτύου. Η Fiat SpA θα δημιουργήσει μια νέα, ξεχωριστή εταιρία που θα αναλάβει την ευθύνη για όλες τις εμπορικές και συναφείς δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών από τη σημερινή αρμόδια ομάδα της Tata, που ήταν υπεύθυνη για τη διαχείριση της μάρκας Fiat.

Τόσο η Fiat όσο και η Tata θα φροντίσουν για την άμεση και ομαλή μετάβαση του δικτύου πωλήσεων και υπηρεσιών στη χώρα, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και διανομέων.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ