2012-05-04 11:33:12
Φωτογραφία για Ταχύτητα και αξιοπιστία τα όπλα της Red Bull στο Mugello
Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε την Πέμπτη στο Mugello o Sebastian Vettel. Μάλιστα, η τελευταία εκ των τριών ημερών δοκιμών εξέλιξης στο ιταλικό σιρκουί, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η ανταγωνιστική επίδοση συνδυάστηκε με 106 γύρους χωρίς μηχανικά προβλήματα.

Η Red Bull Racing κατάφερε να ολοκληρώσει όλο το πρόγραμμα της, που όπως και την Τετάρτη, επικεντρωνόταν σε δοκιμές στον τομέα της αεροδυναμικής.

Η συλλογή σημαντικού όγκου δεδομένων από αυτές τις ημέρες, θα οδηγήσει σε ενδελεχή μελέτη τους στη βάση της ομάδας, στο Milton-Keynes, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση ενόψει του Grand Prix Ισπανίας.

«Ήταν δύο χρήσιμες ημέρες για μένα και πραγματικά απόλαυσα την οδήγηση σε αυτή την πίστα. Όπως πάντα, έχουμε πολλά στοιχεία για μελέτη κι αυτό απαιτεί χρόνο. Δοκιμάσαμε διάφορες λύσεις και τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ενθαρρυντικά. Πάντα είναι δύσκολο να κρίνεις αν οι αναβαθμίσεις φέρνουν βελτίωση και σε τι βαθμό. Καλύψαμε όμως πολλούς γύρους και μαζέψαμε πολλά δεδομένα», τόνισε o Sebastian Vettel.

Επόμενη πρόκληση, ο αγώνας της Βαρκελώνης, στις 11-13 Μαϊου.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ