2012-05-04 11:29:29
Φωτογραφία για ΦΑΒΟΡΙ Ο ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ... ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, παραμένει ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ωστόσο η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας θα περιμένει μέχρι την ολοκλήρωση και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ώστε να γίνει το απαραίτητο... ξεσκαρτάρισμα.

Το γεγονός πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν να ολοκληρωθούν όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα της Ευρώπης, για να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της αγοράς, άρα και περισσότερες επιλογές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΘΡύλου, είναι η αιτία της καθυστέρησης.

Άλλο ένα κομμάτι που παίζει ρόλο είναι και το οικονομικό, καθώς οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να ρίξουν το μπάτζετ τους και για το λόγο αυτό επιχειρούν να «κλείσουν» έναν αξιόλογο προπονητή με 700 ή 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Το πρώτο φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο παραμένει ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος εργάστηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό.


Στη λίστα των ερυθρόλευκων, υπάρχουν πάντα τα ονόματα των Μίτσελ (Σεβίλλη), Βίτορ Περέιρα (Πόρτο) και Λουίς Όλτρα (Λα Κορούνια), το όνομα του οποίου έχει «ανέβει» αρκετά τις τελευταίες ώρες.

Οι περιπτώσεις των Έμερι και Μαρτίνεθ, φαίνεται επίσης να απομακρύνονται για τον Ολυμπιακό ωστόσο υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνει κάποια νέα προσπάθεια, ειδικά για τον πρώτο.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, ακούγεται έντονα πως στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχει και ένας Γάλλος τεχνικός, ενώ πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρωθεί το θέμα του νέου προπονητή μέχρι τα μέσα Μαΐου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ