2012-05-04 11:30:09
Φωτογραφία για Ικανοποίηση στην Toro Rosso για την πορεία των δοκιμώνΙκανοποίηση στην Toro Rosso για την πορεία των δοκιμών
Ο Daniel Ricciardo εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον καλό καιρό στη τελευταία ημέρα δοκιμών εξέλιξης στο Mugello. 

Ο Αυστραλός πραγματοποίησε αξιολόγηση νέων αεροδυναμικών και μηχανολογικών λύσεων, σημειώνοντας παράλληλα τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

«Ήταν μία καλή ημέρα όπου καλύψαμε πολλά χιλιόμετρα και ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα μας – πράγμα που αποτελεί πρωταρχικό στόχο στις δοκιμές εξέλιξης. Πάντα ελπίζεις πως οι αναβαθμίσεις θα φέρουν σημαντική βελτίωση αλλά η πραγματικότητα είναι πως τώρα θα πρέπει να μελετήσουμε τα δεδομένα για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Σίγουρα, από τη θέση του οδηγού, ήμουν ικανοποιημένος από την αίσθηση του μονοθεσίου και απόλαυσα για μία ακόμα φορά την οδήγηση σε αυτή την όμορφη πίστα», είπε ο 21χρονος.

Τον απολογισμό αυτών των τριών ημερών δοκιμών στο σιρκουί της Τοσκάνης , έκανε ο επικεφαλής μηχανικός της Toro Rosso, Laurent Mekies: «Άλλη μία ημέρα γεμάτη δράση, με 100 και πλέον γύρους υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες
. Γενικά ήταν ένα παραγωγικό τεστ για εμάς και καταφέραμε να καλύψουμε το έδαφος που χάσαμε λόγω της κακοκαιρίας την Τρίτη. Επί της ουσίας, είχαμε δυόμιση ημέρες δοκιμών, όπου αξιολογήσαμε πολλά νέα μέρη. Η ομάδα μας δούλεψε σκληρά αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στο εργοστάσιο, αφού καλούμαστε να επιλέξουμε τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις ενόψει των επόμενων αγώνων αλλά και τις σωστές κατευθύνσεις σε ότι αφορά στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Πρέπει λοιπόν να μελετήσουμε προσεκτικά τα δεδομένα που συλλέξαμε εδώ».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ