2012-05-02 10:04:39
Φωτογραφία για «Τρέχει» ο Νικολαΐδης
«Τρέχει» ο Νικολαΐδης2/5/2012

 

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένη για τις 9 Μαΐου δίνει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου» βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και προσπαθεί να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν το πλάνο που έχει ετοιμάσει για τη σωτηρία της Ένωσης.

Ο Νικολαΐδης καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να έχει έτοιμες λύσεις εν όψει της Γ.Σ. που θα γίνει σε μία εβδομάδα.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο κατά πόσο θα προλάβει να είναι καθ’ όλα έτοιμος. Αν δεν τα καταφέρει ο Νικολαΐδης, τότε η Γ.Σ. θα αναβληθεί για τις 23 του μήνα.

Μόνο νίκη για να ελπίζει Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ (20:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Στόχος της Ένωσης – σύμφωνα με όσα έχουν πει ο Νίκος Κωστένογλου και ο Ανδρέας Δημητρέλος στους ποδοσφαιριστές – είναι η εξασφάλιση την πρωτιάς που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εκτός έδρας από τον περασμένο Ιανουάριο και θα προσπαθήσουν να πάρουν το «τρίποντο», με το οποίο δεν θα δώσουν τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στην ειδική βαθμολογία.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Κωστένογλου θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντόπουλο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Γεωργέα, Μπουγαΐδη, Κοντοέ και Καράμπελα. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Βάργκας, Μάκος και Καφές. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Λεονάρντο, Σιαλμάς και Λυμπερόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Φούντας, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Τσίτας, Ρίκκα, Αργυρίου, Λαγός και Εγγλέζου.

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο, η Ανόρθωση παρακολουθεί τις περιπτώσεις του Νίκου Εγγλέζου και του Δημήτρη Φροξυλιά. Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανό η «Κυρία» να κάνει κίνηση για την απόκτησή τους, αν δει πως την ευνοούν οι διοικητικές συνθήκες στην ΑΕΚ.

  Τηλεφωνική επικοινωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να μάθει πότε θα λάβει τις 30.000 ευρώ που του οφείλονται, είχε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Νοτιάς, που υποτίθεται πως θα κάλυπτε αυτές τις οφειλές, δεν έστειλε ποτέ τις 120.000 ευρώ και ο Ανδρέας Δημητρέλος ψάχνει για χρήματα.

www.sport-fm.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ