2012-05-01 17:42:46
Φωτογραφία για ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί 11-13/05 στην Κωνσταντινούπολη, έχει ήδη ξεκινήσει στον Ολυμπιακό.

Το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων, μάλιστα, έχει ήδη εκπονήσει ειδικό πλάνο προετοιμασίας, στα πρότυπα εκείνου που είχαν ακολουθήσει και πριν από τις αναμετρήσεις με τη Σιένα για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα το δεκαήμερο που έχει μπροστά του μέχρι τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ώστε οι παίκτες του να εμφανιστούν πανέτοιμοι για τη νίκη.

Ο ρυθμός των προπονήσεων θα είναι πιο έντονος πλέον σε σχέση με το προγηούμενο διάστημα, δηλαδή την αντίστοιχη προετοιμασία που έγινε για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης των ελληνικών πλέι οφ με τον Πανιώνιο. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκεται ο κάθε παίκτης από πλευρά φυσικής κατάστασης και το ζητούμενο είναι να βρεθούν όλοι στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους στο Final 4.

Εξυπακούεται πως εδώ και ημέρες ο Σέρβος τεχνικός και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, έχουν φροντίσει να προχωρήσουν σε λεπτομερή ανάλυση των Καταλανών, έχοντας στη διάθεσή τους πλήρη εικόνα του συγκροτήματος του Τσάβι Πασκουάλ. Στοιχεία του αντιπάλου μεταφέρονται σιγά σιγά και στους παίκτες, που καλούνται πλέον να δουλέψουν σκληρά, αλλά και να προσπαθήσουν να μην αποπροσανατολιστούν από το σχετικά μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ