2012-05-01 17:37:04
Φωτογραφία για Η... ιστοσελίδα του πέναλτι !!
Χθές δημοσιεύσαμε μια σελίδα που δημιουργήθηκε από οπαδούς της Κύπρου, οι οποίοι στα πλαίσια της καζούρας θέλησαν να "πικάρουν" τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που η ομάδα τους έχει να αντικρύσει κόκκινη κάρτα 2 (!) ολόκληρα χρόνια Δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή αν ο ΑΠΟΕΛ λαμβάνει όντως διαιτητική εύνοια μιας και δε γνωρίζουμε λεπτομερώς τι συμβαίνει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Πρίν περάσουν 24 ώρες, μια αντίστοιχη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και από τους οπαδούς του Άρη για την ομάδα τους, για

διαφορετικό όμως λόγο και της άκρως αντίθετης περίπτωσης, αυτής της διαιτητικής αντιμετώπισης που έχουν οι "κίτρινοι".

1 ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΙ, για την ακρίβεια 393 μέρες -γράφει το κοντέρ- από τότε που διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη.

Ήταν η 4η Απριλίου 2010 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στη Τρίπολη που ο Κωνσταντινέας σφύριξε την "εσχάτη των ποινών" και την εκτέλεση είχε αναλάβει στο 44' ο Σέρχιο Κόκε, στην επικράτηση των "κιτρίνων" με 1-2.


Από τότε ο Άρης αγνοεί, έχει ξεχάσει τι θα πεί πέναλτι...

Και η σελίδα που μπορείτε να δείτε εδώ και που δημιουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποτελεί άλλη μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ο Άρης βρίσκεται εκτός "συστήματος", παλεύει μόνος του και κερδίζει τους βαθμούς μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Φυσικά δε πρόκειται να πάρει ΠΟΤΕ πίσω τους βαθμούς που του στερήθηκαν από τις διαιτητικές αποφάσεις που αποτέλεσαν και τον λόγο στον οποίο η ύπαρξη αυτής της σελίδας υπάρχει...!!!
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μπορούμε την πρωτιά»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μπορούμε την πρωτιά»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ