2023-08-08 09:54:43
Φωτογραφία για Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής : Προσφέρουμε  βήμα επικοινωνίας  με τους Δημότες  σε όλους τους Υποψηφίους Δημάρχους και  σε όλους ( πλην δύο) τους  Υποψηφίους Δημοτικούς και  Τοπικούς Συμβούλους.   Δωρεάν η περίληψη του δεύτερου βιβλίου μου σε ΟΛΟΥΣ τους Δημότες και ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες της ιστοσελίδα

 



Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. 

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΟΥ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. 

.......



Γράφει ο :  Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής 

                     Μαθηματικός                                                                            08-08-2023

                                           Αγαπητοί   Αναγνώστες 

Μετά την απαραίτητη  ολιγοήμερη ξεκούραση επανερχόμαστε στις επάλξεις του αγώνα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιεύσουμε στοιχεία για την αντικειμενική ενημέρωση των Δημοτών.  

Βρισκόμαστε δύο ακριβώς μήνες  από τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές

. Η  ενημερωτική ιστοσελίδα  xiromeronews   προσφέρει βήμα επικοινωνίας  με τους Δημότες και τους πολίτες σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους  του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας .  Έχουν  ενημερωθεί  και οι τέσσερις  υποψήφιοι  Δήμαρχοι να παραχωρήσουν συνέντευξη  , η οποία θα δημοσιευτεί από την ενημερωτική τούτη ιστοσελίδα  με όποιο τρόπο επιθυμεί ο καθένας ( με τη μορφή κειμένου  ή με ήχο και  εικόνα).  Μέχρι τώρα θετικά απάντησε ένας υποψήφιος Δήμαρχος  και τον  ευχαριστούμε.  Καλούμε δημοσίως και τους άλλους τρείς υποψηφίους Δημάρχους να ανταποκριθούν  στη πρόσκληση μας.  

Η Δημοκρατία ενισχύεται από τους ενημερωμένους  Δημότες.  Εκτός και αν κάποιοι δεν θέλουνε να ενημερωθούν αντικειμενικά οι Δημότες και προτιμήσουν τους παράλληλους μονόλογους. Εκτός και αν κάποιοι πολιτεύονται με κρυφά προγράμματα  και δεν αντέχουνε την αντιπαράθεση των πολιτικών απόψεων.  Θα φανούν τα πάντα λίαν προσεχώς.

Απευθυνθήκαμε  και σε τέσσερις Τοπικούς Προέδρους .  Σκοπεύουμε να απευθυνθούμε  και σε ένα ακόμη Τοπικό Πρόεδρο.  Μέχρι τώρα θετικά απάντησαν δύο  Τοπικοί Πρόεδροι και τους ευχαριστούμε.  Καλούμε δημοσίως και τους άλλους να ανταποκριθούν στη πρόσκληση μας.

Απευθυνθήκαμε  και σε  Δημότες .  Σκοπεύουμε να απευθυνθούμε και σε άλλους Δημότες.  .  Μέχρι τώρα θετικά απάντησαν δύο  και τους ευχαριστούμε.  Καλούμε δημοσίως και τους άλλους να ανταποκριθούν στη πρόσκληση μας. Από την πολιτική αντιπαράθεση  πολιτικών και επιχειρημάτων  οι πάντες είναι κερδισμένοι. 



 Η  ενημερωτική ιστοσελίδα  xiromeronews ,ο ανταποκριτής της στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και αρθρογράφος της   είναι στη διάθεση όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων (  εκτός από δύο, ο λόγος είναι ότι σέβομαι τον εαυτόν μου) και όλων των υποψηφίων  Τοπικών  Συμβούλων. Στείλτε ότι θέλετε για δημοσίευση  στην ηλεκτρονική μου  διεύθυνση  [email protected]. Δεσμεύουμε να προωθήσω τα πάντα στους διαχειριστές της ιστοσελίδας, οι οποίοι έχουν   τη τελική ευθύνη για τη δημοσίευση.

                                                



                                Αγαπητοί  Συνδημότες-Αγαπητοί  Αναγνώστες 

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα , όποιος  επιθυμεί από εσάς  να μου στείλει την ηλεκτρονική του διεύθυνση στη παραπάνω ηλεκτρονική μου  διεύθυνση. Από την  16η Αυγούστου και μετά   θα λάβετε εντελώς δωρεάν   περίληψη του δεύτερου βιβλίου μου με τίτλο :  ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ  2011-2021,   Ανελέητη , αδιαφανής και όχι μόνο κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος.           

ΕΝΗΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

              Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.                                                                                                                                                                                           

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ