2012-05-01 10:27:07
Φωτογραφία για Με τα ερυθρόλευκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
Με την ερυθρόλευκη εμφάνιση θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final-4 ο Ολυμπιακός, έπειτα από ειδοποίηση της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, στα γραφεία της Πειραϊκής ΚΑΕ έφτασε έγγραφο από την διοργανώτρια αρχή, στο οποίο περιλαμβανόταν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με την ειδοποίηση της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη εμφάνιση.

Αντίθετα, σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, τότε θα αγωνιστεί με την λευκή ή την κόκκινη εμφάνιση της ομάδας. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει για την Πόλη την Τετάρτη 9 Μαΐου με πτήση τσάρτερ στις 19:50 και θα είναι η τελευταία ομάδα που θα… προσγειωθεί στην Τουρκία.

Το Σάββατο 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο γκαλά της διοργανώτριας, με την βράβευση των καλύτερων της σεζόν. Ο Ολυμπιακός θα έχει εκπροσώπηση από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του MVP ενώ είναι και μέσα στις επιλογές γα την καλύτερη πεντάδα.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ