2012-04-26 21:45:11
Φωτογραφία για Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού εξέφρασε ο Μιχάλης Σηφάκης
Ο Κρητικός γκολκίπερ ελπίζει να κερδίσει θέση στην εθνική για το EURO 2012

Ο Κρητικός γκολκίπερ, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΑΡΗ ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί, μίλησε στην Sportday για το μέλλον του και την εθνική ομάδα ενόψει του Euro 2012.

«Επέστρεψα πιο δυνατός από αυτή την ιστορία και αισθάνομαι πλέον ότι είμαι έτοιμος για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις. Μου στοίχισε πολύ η υπόθεση του τραυματισμού, πάνω που είχα πάρει παιχνίδια και είχα βρει τον ρυθμό μου στηn εθνική. Αλλά γύρισα νωρίτερα απ` ό,τι φανέρωναν οι πρώτες ενδείξεις. Σκεφθείτε ότι καλά καλά δεν μπορούσα να περπατήσω στην αρχή, μόλις χτύπησα. Τώρα πια, όμως, έχω αφήσει πίσω αυτή την περιπέτεια και κοιτάω μπροστά. Αισθάνομαι απόλυτα υγιής. Δούλεψα πολύ για να φτάσω και πάλι στο επιθυμητό επίπεδο».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του γκολκίπερ, είπε: «Είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός με την καλή έννοια. δηλαδή υγιής. Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις».


Για την επιθυμία του ν’ αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, δήλωσε: «Ναι. θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Δεν πρόκειται όμως να πάω στο EURO με αυτοσκοπό τη μεταγραφή. Θέλω να ξεκαθαρίσει το θέμα μου σε συλλογικό επίπεδο πριν από τη διοργάνωση».

Για το πρωτάθλημα που ο ίδιος θα ήθελε να παίξει, υπογράμμισε: «Ναι, έχω προτιμήσεις σε κάποιες χώρες, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Για την παρουσία της Εθνικής στην τελική φάση του EURO, τόνισε: «Η Εθνική ομάδα έχει δείξει ουκ ολίγες φορές ότι ξέρει π πρέπει να κάνει για να τα καταφέρει σε υψηλό επίπεδο και ως εκ τούτου φυσικά και είμαι αισιόδοξος για την παρουσία της ομάδας στο EURO».
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ