2024-02-24 11:35:03
Φωτογραφία για Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον...
Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι στήνεται στο «Σπίτι με το MEGA». Η αγαπημένη μουσική εκπομπή επιστρέφει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 22:10, στο MEGA με μία παρέα που άφησε εποχή.

 Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Χρήστο Παπαδόπουλο μαζί με τα Παιδιά από την Πάτρα. Ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης επανενώνεται με τον Λάμπρο Καρελά και τον Βαγγέλη Δεληκούρα, και μας θυμίζουν γιατί τα Παιδιά από την Πάτρα χαρακτηρίστηκαν ως το καλύτερο λαϊκό συγκρότημα της δεκαετίας του ’80.

Σε αυτό το μουσικό νοσταλγικό ταξίδι τούς ακολουθούν οι καρδιακοί φίλοι τους, Δημήτρης Ζμπέκος από τους θρυλικούς Ζιγκ Ζαγκ και Θοδωρής Παπαδόπουλος από την Οπισθοδρομική Κομπανία.

Το «Σπίτι με το MEGA» γεμίζει με κέφι και αγαπημένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια όπως: «Λαϊκό τσα-τσα», «Πίνω μπύρες», «Ο Αλέφαντος», «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», «Όμως εγώ είμαι τρελός», «Μου λένε να μην κλαίω», «Φύσηξε Έρωτας», «Με παρέσυρε το ρέμα», «Η βροχή», «Δεν είμαι τρομοκράτης», κ.ά.


Στη σκηνή ανεβαίνουν επίσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Ρία Ελληνίδου και η Μαρία Ιακώβου, επιτυχημένοι καλλιτέχνες όλοι τους στα διαφορετικά μουσικά είδη που υπηρετούν.

Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν, χορεύουν και μοιράζονται  αναμνήσεις και προσωπικές ιστορίες: Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Στράτος Μαρκίδης, Σόφη Πασχάλη, Στέλλα Γιαμπουρά, Χριστίνα Κουλουμπή.

 Στα highlights της βραδιάς, η Ρούλα Κορομηλά παίρνει το μικρόφωνο, γίνεται ένα με το κοινό και διασκεδάζουν με αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 22:10, το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει τις πόρτες του ξανά με κέφι, μουσική και μεγάλες συγκινήσεις.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ