2012-04-26 14:15:02
Φωτογραφία για Καλεί Δ.Σ. ο Βρύζας
Έκτακτο Διοικητικό Συμβόλαιο κάλεσε σήμερα ο Ζήσης Βρύζας, με σκοπό να ενημερώσει τους συνεργάτες του σχετικά με το ενδιαφέρον επενδυτών για τις μετοχές του ΠΑΟΚ.

Οι έντονες εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με το ενδιαφέρον την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Δικεφάλου του Βορρά», ανάγκασαν τον Ζήση Βρύζα να καλέσει έκτακτο Δ.Σ. για να ενημερώσει τους συνεργάτες του για το ενδιαφέρον των επενδυτών-επιχειρηματιών.

Συγκεκριμένα θα τους δώσει όλα τα δεδομένα για τις επαφές του τόσο με τον Γιάννη Καμπάνη, όσο και με τον Ιβάν Σαββίδη, την στιγμή που αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο έχουν καταθέσει εγγυητική τραπέζης ύψους 5 εκ. ευρώ. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και με τον ισχυρό άνδρα του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, ώστε ν' αποφασίσουν ποια απ' τις δύο προτάσεις εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον του συλλόγου.


Σημαντικό πάντως κριτήριο για να προκριθεί κάποια απ' τις δύο επιλογές, αποτελεί και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία κι έχει οριστεί για τις 14 Μαΐου. Εκεί άλλωστε αναμένεται να φανερωθούν και οι πραγματικές προθέσεις των δύο επιχειρηματιών, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους «ασπρόμαυρους».

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να πούμε ότι αρκετά ίσως να εξαρτηθούν και απ' τις συναντήσεις που θα γίνουν τόσο στο προσκήνιο, όσο και στο παρασκήνιο, ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες πλευρές. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι Καμπάνης και Σαββίδης, καθώς και αυτά που θα δείξουν διατεθειμένοι να προσφέρουν, θ' αποτελέσουν ίσως και το πιο κρίσιμο μονοπάτι για την είσοδό τους στην ΠΑΕ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ