2012-04-26 14:12:56
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ SAMSUNG
Σε εκδήλωση της SAMSUNG, επίσημου χορηγού της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παρευρέθησαν εχθές οι ποδοσφαιριστές Κέβιν Μιραλάς και Γιάννης Μανιάτης.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο της σειράς Laptop Samsung Series 5 ultra. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναφέρθηκαν και στον τελικό του Σαββάτου και εξέφρασαν την επιθυμία κατάκτησης του Νταμπλ.

Αναφορικά με την εκδήλωση ο Κέβιν Μιραλάς δήλωσε: «Ξέρουμε όλοι ότι όλες οι ομάδες είτε είναι μικρές είτε είναι μεγάλες έχουν ανάγκη από χορηγούς. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ομάδα όσο και για την εικόνα που θα έχει χορηγός και ομάδα μαζί. Φυσικά όταν οι χορηγοί βοηθούν και την υποδομή του συλλόγου είναι επίσης σημαντικό».

Για τον τελικό του Σαββάτου δήλωσε: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό το να παίζω σε κάθε αγώνα. Ήθελα ν' αγωνιστώ και στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Από την άλλη μου έκανε καλό που ξεκουράστηκα. Εύχομαι να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου και να φέρουμε όλοι μαζί ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο και να πάρουμε την νίκη και το Κύπελλο για τον κόσμο μας που το θέλει τόσο πολύ.


Φυσικά ένας τελικός είναι πάντα πολύ σημαντικός και μια όμορφη στιγμή για την ομάδα, για τους φιλάθλους, για όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι ανεξάρτητα από τη νίκη ή την ήττα, αυτό που θα μείνει στο μυαλό όλων των φιλάθλων, θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και ένας μεγάλος τελικός».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη: «Θέλουμε το νταμπλ όπως έχουμε πει επανειλημμένως. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουμε αυτή τη βδομάδα πολύ σκληρά και αναλύουμε τον αντίπαλο με την βοήθεια του προπονητή μας. Πιστεύω πως το Σάββατο με μία πολύ καλή εμφάνιση και με την στήριξη του κόσμου μας θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει το παιχνίδι , να προσφέρουμε θέαμα και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνει μία πραγματική γιορτή. Στον αγώνα της Κυριακής οι δύο ομάδες ήταν πιο χαλαρές γιατί ήταν ο τελευταίος του πρωταθλήματος. Το Σάββατο ο αγώνας είναι τελικός και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με περισσότερο πάθος».

Παρακολουθείστε ΕΔΩ πλάνα και δηλώσεις από την εκδήλωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ