2012-04-26 02:34:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης απαντά στο Αναγνώστης δηλώνει αναποφάσιστος για τις εκλογές
Αγαπητέ φίλε,

Είναι απόλυτα λογικό να είσαι σε αυτήν την κατάσταση... (αφορά το θέμα tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_1147.html). Και φυσικά δεν είσαι ο μόνος. Όλοι μας έχουμε σiχαθεί τους πάντες και τα πάντα από πολιτικούς και κόμματα. Προφανώς μερίδιο ευθύνης φέρουμε και μεις που τους στηρίζαμε τόσα χρόνια.

Την τελευταία φορά που ψήφισα στήριξα ΠΑΣΟΚ και ντρέπομαι γι' αυτό.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι της άποψης "τους σιχάθηκα και γι' αυτό δεν ξαναψηφίζω". Όλοι μας πρέπει σε αυτήν την δύσκολη στιγμή να σταθούμε στα πόδια μας και να καταλάβουμε ότι έχουμε την δύναμη να τα αλλάξουμε.

Γι' αυτό και 'γω κατέληξα στο να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές τον Καμμένο ( Ανεξάρτητοι Έλληνες). Έχω παρακολουθήσει πολλές συνεντεύξεις του, τόσο τωρινές όσο και παλαιότερες και μου φαίνεται πολύ αληθινός και ικανός. Δεν είναι μόνο ότι έχει "ρεύμα", (το οποίο ρεύμα όλο και μεγαλώνει) έχει και πρόγραμμα και το έχει παρουσιάσει και είναι απόλυτα ξεκάθαρος. Επίσης το γεγονός ότι προσπαθούν τόσο έντονα οι δημοσιογραφίσκοι (ΝΕΤ, ΣΚΑΙ, ΜΕΓΚΑ, κτλπ) να τον ρίξουν, τον κάνει στα μάτια όλο και πιο συμπαθής.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για κανέναν, αλλά μπορώ ωστόσο να ελπίζω.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ