2012-04-25 17:33:05
Φωτογραφία για Βρήκε το μπελά του ο Κακλαμάνης
Οι ομιλίες του είναι τρεις τουλάχιστον την ημέρα και, κατά κοινή ομολογία, στις συγκεντρώσεις του δεν είναι τρεις και ο κούκος αλλά χίλιοι δεκατρείς και ο… Κακλαμάνης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής έχει αλωνίσει σχεδόν όλη την Αθήνα, αλλά χθες τα χρειάστηκε στην Ηλιούπολη, από μία και μόνο ψηφοφόρο του.

Στην κατάμεστη αίθουσα όπου μιλούσε (μην φανταστείτε δα και κανένα κλειστό γήπεδο…) μια γυναίκα βάλθηκε να τρελάνει τον πρώην πρόεδρο. Ό,τι κι αν έλεγε ο Απόστολος Κακλαμάνης, εκείνη πεταγόταν από την καρέκλα και ρωτούσε συνέχεια: «Για την ανεργία θα μας πείτε, κύριε Πρόεδρε; Εγώ είμαι άνεργη».

Μια, δυο, τρεις, στο τέλος της απάντησε και ο πρώην πρόεδρος: «Ακούστε, δεν ήρθα εδώ μόνο για σας. Ναι, μπορώ να σας πω ότι ήρθα και για σας, αλλά όχι μόνο για σας!».

Εκείνη όμως το βιολί της Μόλις ο Απόστολος Κακλαμάνης τελείωσε χειροκροτούμενος, πήγε δίπλα στην φωνασκούσα κυρία και της μίλησε προσωπικά.

Αλλά και οι υπόλοιποι προσπάθησαν να την πείσουν ότι σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες θα πρέπει να δει τις εκλογές με άλλη λογική, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ και Κακλαμάνη.

«Τι ΠΑΣΟΚ και πράσινα άλογα μου λέτε τώρα. Τέλειωσε το ΠΑΣΟΚ!» συνέχισε εκείνη να διατυμπανίζει, αμετακίνητη στην αρχική της θέση.

Στην πόλη του ήλιου (Ηλιούπολη), τα σύννεφα δεν λένε να απομακρυνθούν…
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ