2012-04-25 17:31:32
Φωτογραφία για Καμμένος: Είναι και οι δύο προδότες και δωσίλογοι - Δεν μιλάω μαζί τους
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ

Επίθεση κατά του πολιτικού κατεστημένου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για «εσχάτη προδοσία» ενώ διευκρίνησε πως δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με καμία μνημονιακή δύναμη.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου, τονίζοντας πως αποδείχθηκε από την ίδια την ΕΥΠ πως η απόδειξη που παρουσίασε ο Ελεύθερος Τύπος είναι πλαστή, «γεγονός που αποδεικνύει πως τα ΜΜΕ δέχονται φακελάκια από την Τρόικα προκειμένου...

να χτυπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Καμμένος σχολίασε πως αυτό που ενοχλεί το σύστημα είναι οι καθαρές θέσεις του κόμματός τους και πως είναι διατεθειμένος να δεχθεί κάθε πολιτική κριτική που αφορά το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όχι όμως και προσωπικές επιθέσεις.


Αναφερόμενος στις υποθέσεις των υποβρυχίων και της Siemens, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ήταν εκείνος που έφερε τα θέματα στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας πως ενώ λοιδορήθηκε και διώχθηκε εν τέλει η πορεία των γεγονότων δικαιώνει τη στάση του.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην επιλογή του κ. Αθανασίου να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως αυτή η κίνηση δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σε σχέση με την ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία την οποία κατηγόρησε ότι έχει γίνει «πατερίτσα του ΠΑΣΟΚ» και πως δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το οποίο υποστήριζε την Ευρώπη των εθνών-κρατών. Στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά και κατά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα υπέγραφε ποτέ την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Μάλιστα, προειδοποίησε ότι με βάση τα συμπεφωνημένα, σε ένα μήνα από σήμερα θα ξεκινήσουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας.

Σε ερώτηση σχετικά με τα οικονομικά του κόμματός του, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ο πρώτος σπόνσοράς του ήταν η γυναίκα του, η οποία του αγόρασε ηλεκτρονικό υπολογιστή και έτσι μέσα γεννώντας έτσι μέσα από τα social media το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως το κόμμα του ενισχύεται οικονομικά μόνο από τα μέλη, στα οποία όπως είπε θα επιστρέψει τα χρήματα που έδωσαν όταν το κόμμα μπει στη Βουλή και επιχορηγηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι τα Μνημόνια είναι όχι μόνο αντισυνταγματικά αλλά και αντιευρωπαϊκά και πως αν εκλεγεί θα τα καταγγείλει, ενώ σε ερώτηση σχετικά με έξοδο της χώρας από το ευρώ, τόνισε πως «δεν είναι δυνατή η επιστροφή της Ελλάδας σε εθνικό νόμισμα».

Για τα μετεκλογικά σενάρια, ο κ. Καμμένος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις και χαρακτήρισε κόμματα του παρελθόντος το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ενώ εξήγησε πως σε περίπτωση που κυβερνήσει θα καταργήσει τα υφυπουργεία και τους συμβούλους με σκοπό να αλλάξει συνολικά η δομή του κράτους.

Από iefimerida
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ