2012-04-25 09:11:03
Φωτογραφία για Πρόβλημα με νερό στην Πάργα
Eδω και δυο μερες στην Παργα το ποσιμο νερο ειναι ακαταλληλο προς χρηση.Κανουμε εκκληση μεσα απο την ιστοσελιδα σας να ενημερωθουν... ολοι οι κατοικοι στην Παργα να αποφευγουν την χρηση του νερου ως ποσιμο και ιδιος αυτοι που εχουν μικρα παιδια.Στο κεντρο υγειας της πολης εχουν αυξηθει τα κρουσματα γαστρεντεριτιδας.Δυστηχος για μια ακομα φορα η δημοτικη αρχη ειναι απουσα,οι υπαλληλοι της υδρευσης στην Παργα μονο με την υδρευση δεν ασχολουντε και οταν φυσικα φιλοτημιθουν να ασχοληθουν οριστε τα αποτελεσματα τους.Σε λιγες μερες θα μπει σε λειτουργεια το νεο δικτυο ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΠΑΡΓΑ αρα εχουμε να πιουμε αφθονο βρωμικο νερο.

Κανενος μα κανενος δεν ιδρωνει το αφτι του οι πολιτες πληρωνουμε κ συνεχιζουμε να πληρωνουμε διπλα δημοτικα τελη και να οι ανταμοιβη μας.Ο δημαρχος με την κυρια αντιδημαρχο λογο τον εκλογων εχουν εξαφανιστη,εχει πεσει πολλοι δουλεια βλεπετε κ μαζευουν ψηφους εκλογες ερχοντε μην το ξεχναμε.

Για αλλη μια φορα κανουμε εκκληση να παρεμβει καποιος να διορθωθει το προβλημα ειναι δικαιομα μας να εχουμε καθαρο νερο και θα το διεκδικησουμε.

Ζηταμε την παρεμβασει της δικαιοσυνεις.Δεν ειναι δυνατον καποιοι ασυνοιδυτοι να δηλητηριαζουν τα παιδια μας.

Αν καποιος αμφισβητη τα γραφομενα ας κανει τον κοπο να ειτε να επισκεφτει την παργα ειτε να ενημερωθει απο τους εκει πολιτες.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ