2012-04-25 09:06:05
Φωτογραφία για Σπανούλης: Ξέρει πολύ καλά γιατί έφυγα
Σπανούλης: "Ξέρει πολύ καλά γιατί έφυγα"

24/4/2012 

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε την δική του απάντηση στους προπονητές του Παναθηναϊκού, τονίζοντας: "Ο Ομπράντοβιτς ξέρει πολύ καλά γιατί έφυγα", ενώ για τον Ιτούδη τόνισε: "δεν έχω μάθει στην καριέρα μου να σκαρφαλώνω στις πλάτες... άλλων".

Ο Βασίλης Σπανούλης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο. Ο αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε για το παιχνίδι, αλλά, παράλληλα, έδωσε και την δική του απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις των προπονητών του Παναθηναϊκού. Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως ο τεχνικός των πρασίνων γνωρίζει πολύ καλά τον λόγο που ο ίδιος έφυγε από το "τριφύλλι", ενώ για τον Δημήτρη Ιτούδη, άφησε το δικό τουυπονοούμενο, καθώς επεσήμανε πως δεν έχει μάθει στην ζωή του να σκαρφαλώνει στις πλάτες των... άλλων.


Η απάντηση του Βασίλη Σπανούλη στις δηλώσεις των προπονητών του Παναθηναϊκού ήταν η εξής: "Δύο χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα και δεν θέλησα ποτέ να προκαλέσω. Έτσι λένε ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου.

Όμως, επειδή βλέπω πως οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνάνε τα όρια, θα πω δύο κουβέντες και αυτές θα είναι τελευταίες.

Σε όλα αυτά που λένε, γιατί μου μετέφεραν πολύ καλά τι είπαν, έχω να πω πως ο κ.Ομπράντοβιτς ξέρει πάρα πολύ καλά το γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Καλύτερα και από εμένα. Όσο για τον κ. Ιτούδη, και για αυτά που λέει για εμένα, αυτά που έχω να του πω είναι πως ο χαρακτήρας μου και οι αρχές που έχω πάρει από την οικογένεια μου, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω σε συζήτηση μαζί του και σε αυτά που λέει, όπως περί... λαγών και τα λοιπά.

Το μόνο που έχω να πω είναι πως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την καριέρα μου, έχω μάθει να κερδίζω την θέση μου και τον σεβασμό μέσα στο γήπεδο και όχι σκαρφαλώνοντας σε πλάτες... άλλων. Δεν θα ξαναναφερθώ ποτέ ξανά σε αυτό το θέμα. Σταματάω εδώ και τελειώνουμε".

Για το ματς με τον Πανιώνιο, σχολίασε: "Περιμέναμε δύσκολο ματς. Σαν να ήταν Final Four παιχνίδι. Δεν έχουμε ματς για το Final Four και θα πρέπει να δούμε τα ματς με τον Πανιώνιο και να προετοιμαστούμε μέσω αυτών. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας και κάναμε το 1-0 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος για να βελτιώσουμε".

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην λίστα ο Βλαχοδήμος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην λίστα ο Βλαχοδήμος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ