2012-04-25 09:08:08
Φωτογραφία για Αγγελόπουλος: Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης
Αγγελόπουλος: "Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης"

24/4/2012 

Εξοργισμένος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον ΕΣΑΚΕ που είχε "όχι" στο αίτημα του Ολυμπιακού. "Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης, είναι ανίκανος", τόνισε ο πρόεδρος της πειραϊκής ΚΑΕ.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε ανίκανο τον Βασίλη Οικονομίδη, ζητώντας από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να παραιτηθεί. Ο διοικητικός ηγέτης της πειραϊκής ΚΑΕ, όντας εκνευρισμένος με την αρνητική απάντηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στο αίτημα του Ολυμπιακού να γίνουν οι τελικοί των playoffs πριν την έναρξη του Final-Four της Euroleague, ήταν πυρ και μανία τόσο με τον κ. Οικονομίδη, όσο και με την λογική των ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ να πουν "όχι" στους ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα και να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για τις αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για το επίμαχο θέμα στην συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, ζητώντας από τον Βασίλη Οικονομίδη να παραιτηθεί.


Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δήλωσε: "Θέλω να κάνω μια δήλωση και επίσημα. Για το περίφημο 3-2 και ότι δεν το λέει επίσημα ο κύριος Οικονομίδης, λόγω ότι είναι ένα αποτέλεσμα μυστικό που δεν ανακοινώνεται επίσημα, αλλά που ο ίδιος, βέβαια, έχει φροντίσει να το λέει στα τηλέφωνα. Η Επίτροπη Πρωταθλήματος, πάντως, είπε επίσημα στον κ.Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (της οποίας μέλη είναι οι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΚΑΟΔ, ΠΑΟΚ, και ο Οικονομίδης) ήταν 3-2 και πως αυτοί που ψήφισαν υπέρ στο να γίνουν τελικοί ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Το ότι ο ΚΑΟΔ (συν τον ΠΑΟΚ) και ο Οικονομίδης αποφάσισαν για το αν θα γίνουν τελικοί ή όχι πριν το Final Four, μαρτυρά το που έχουμε φτάσει.

Πρόκειται για ανεπίτρεπτο φαινόμενο. Και κοιτάξτε που έχουμε καταντήσει στην Ελλάδα, να αναγκάζονται να βγαίνουν οι πρόεδροι στα μικρόφωνα και να μιλούν για αυτό το θέμα ώστε 12 μέρες πριν την έναρξη του Final-Four να μην καθόμαστε και να γίνουν οι τελικοί των playoffs. Αν λήξουν, βέβαια, με 3-0 οι σειρές, ώστε να μην υποτιμάμε τους αντιπάλους μας. Τα σχόλια δικά σας. Και μετά μας λένε για το αν θα συνεχίσουμε ή όχι να βρισκόμαστε στο ελληνικό μπάσκετ".

Όσο για τα σχόλια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πως η απόφαση του ΕΣΑΚΕ είναι σωστή, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε και πάλι στον Βασίλη Οικονομίδη: "Δεν θα σχολιάσω το τι έχει πει ο κ. Ομπράντοβιτς. Τον κ. Οικονομίδη, όμως, θα τον σχολιάσω. Να παραιτηθεί γιατί έδειξε πως είναι ανίκανος και δεν κάνει για την θέση του προέδρου μετά τα σημερινά".

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ