2012-04-23 11:50:16
Φωτογραφία για Το εντυπωσιακό come back του Κώστα Καραμανλή...
Ο Κώστας Καραμανλής, είναι εδώ…! Έπειτα από τρία σχεδόν χρόνια οικιοθελούς… παντελούς απουσίας από τα πολιτικά δρώμενα, ο πρώην πρωθυπουργός όχι απλά βρέθηκε ξανά στην πρώτη γραμμή, αλλά έκλεψε και την παράσταση με τον τρόπο που αποφάσισε να κάνει το come back O κ. Καραμανλής, βρέθηκε στη συγκέντρωση της ΝΔ στο Ζάππειο, όχι μόνο ως φυσική παρουσία, αλλά και ως μίας… μορφής ηγέτης, καταχειροκροτώντας θερμότατα τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη στήριξή του στον άνθρωπο που τον διαδέχθηκε στην ηγεσία του κόμματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός, τα τελευταία τρία χρόνια και μετά τη λήξη της πρωθυπουργίας του είχε επιλέξει να διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ στα πολιτικά δρώμενα τη χώρας. Στο πολιτικό σκηνικό ήταν σχεδόν άφαντος ακόμη και σε πολύ κρίσιμες στιγμές τόσο για το κόμμα όσο και για τη χώρα.

Ωστόσο, αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση, ήταν η πρωτοφανής υποδοχή και αγάπη έδειξε ο κόσμος στο πρόσωπό του, όταν εκείνος έφτασε στο χώρο του Ζαππείου.


Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώην πρωθυπουργός χρειάστηκε αρκετά λεπτά ώστε να φτάσει στην είσοδο από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου, ενώ με δυσκολία προχωρούσε έστω και ένα βήμα Λίγο αργότερα μπήκε στο Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς με τον πρώην Πρωθυπουργό να κάνει νεύμα στον κόσμο να σηκωθούν όλοι όρθιοι για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο ίδιος τον χειροκρότησε παρατεταμένα και ακολούθως τον αγκάλιασε θερμά δηλώνοντάς του τη στήριξή του σε αυτήν την δύσκολη αλλά και κρίσιμη για τη χώρα εκλογική αναμέτρηση...

http://briefingnews.gr/politiki-kouzina/item/22442
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ