2012-04-23 11:49:52
Φωτογραφία για Παράσχος: Κλείσαμε με τον ομορφότερο τρόπο
"Κλείσαμε με τον ομορφότερο τρόπο την παραμονή μας. Πήραμε μία πολύ καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ακόμη κι όταν μείναμε πίσω σκορ, κόντρα σε μία πολυ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ,

είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς. Ο κόσμος πρέπει να ικανοποιήθηκε από το θέαμα, ήταν ένα πολυ καλό παιχνιδι. Θέλουμε αυτή την υποστήριξη των οπαδών μας να την έχουμε συνέχεια".

Για την εκτίμησή του σχετικά με τα πλέι οφ: "Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός. Νομιζω ότι ο ΠΑΟΚ, από τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν, με το υλικό που έχει μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Αν είναι κομπλέ μπορεί να κάνει τα πάντα".

Για το αν σκέφτεται ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να παίξει ακόμη και στην Ευρώπη, εκμεταλλευόμενος πιθανά προβλήματα αδειοδότησης κάποιων ομάδων: "Αν έχουμε κι αυτή την τύχη θα είναι χρονιά για Όσκαρ..."

Για την επόμενη μέρα μετά την παραμονή και το αν συνεχίσει στον πάγκο του Λεβαδειακού: "Επειδή βγάλαμε ένα πρόγραμμα, θα είμαστε εδώ μέχρι τις 18 Μαΐου
. Ήδη κλείσαμε δύο φιλικά με τον Πανιώνιο, ένα εδώ και ένα εκτός. Θα γίνουν οι συζητήσεις θα δούμε τι θα γίνει. Πήρα ρίσκο και ήρθα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Τώρα φαντάζομαι αν τα βρούμε και γίνουν κάποια πράγματα στον οργανωτικό τομέα, δεν έχω λόγο να μη συνεχίσω.

Και να το λέγα ότι θα ήμασταν σ' αυτη τη θέση θα με περνούσατε για παρανοϊκό. Ποιος περίμενε ότι θα σωθεί η ομάδα μέσα από τόσα συνεχόμενα ματς; Κανείς ούτε οπαδός του Λεβαδειακού, ούτε ουδέτερος μπορούσε να φανταστεί αυτό που συνέβη. Είχαμε πολύ καλά αποδυτήρια, ήμασταν ένα σώμα μία ψυχή. Ηταν από τις καλύτερς συνεραγσίες που είχα, από τα καλύτερα αποδυτήρια". 
stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ