2012-04-23 11:49:00
Φωτογραφία για Το ματς της χρονιάς με την Τσέλσι!
Ως τον πιο σημαντικό αγώνα όλης της σεζόν για την Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε την αυριανή (24/04) ρεβάνς με την Τσέλσι, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα!

Οι Καταλανοί βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα τους με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ με δεδομένο ότι το ισπανικό πρωτάθλημα οδεύει προς Μαδρίτη μεριά, η κατάκτηση του Champions League φαντάζει ως η ιδανική «απάντηση» στην Ρεάλ.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Τσέλσι, αύριο (24/04) στο δεύτερο ματς. Ένα ματς που, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αποτελεί  το σημείο αναφοράς για την Μπαρτσελόνα!

«Θα δούμε την Τρίτη αν θα περάσουμε αυτό το τεστ , αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μου θα βρουν την δύναμη να αντιδράσουν και να κάνουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Τσέλσι. Είναι το σπουδαιότερο ματς της χρονιάς», δήλωσε ο 41χρονος τεχνικός των «μπλαουγκράνα» στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Sport».

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Ότι συμβεί σε αυτό το παιχνίδι, θα σημαδέψει το υπόλοιπο της σεζόν για εμάς. Αν και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να ξεκουραστούν οι παίκτες μου έχουν βρεθεί ξανά σε ανάλογη κατάσταση και ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πουλήθηκε νησάκι στο Ιόνιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πουλήθηκε νησάκι στο Ιόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ