2012-04-20 23:03:08
Φωτογραφία για Η Lancom στο Cloud Computing Conference 2012
Συνεχίζοντας τις συνεδριακές παρουσίες της για φέτος, η Lancom, ο πρώτος επίσημος VMware Service Provider στην Ελλάδα, συμμετέχει σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα συνέδρια σχετικά με το cloud, στο Cloud Computing Conference 2012. Η Lancom στηρίζει παράλληλα την όλη προσπάθεια και ως χορηγός, μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η VMware, η HP, ο ΟΤΕ, κ.α.

Μετά από την ιδιαίτερα πετυχημένη περσινή εισαγωγή στην έννοια του cloud computing, το φετινό συνέδριο θα αγγίξει την πρακτική διάσταση της υλοποίησής του.

Επιστρατεύοντας διεθνείς experts, συγκεντρώνοντας επιτυχημένα case studies και αναλύοντας τις βέλτιστες πρακτικές, το Cloud Computing Conference 2012 θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα πρακτικά και στρατηγικά ερωτήματα που απασχολούν τη Διεύθυνση ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PC NEA Πληροφορικής και τα ανώτατα διοικητικά στελέχη που οραματίζονται το μέλλον της επιχείρησής τους στο σύννεφο.


Το Cloud Computing Conference 2012, απευθύνεται σε στελέχη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, φέρνοντας μαζί σε μια μέρα όλους τους εμπλεκόμενους της ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PC NEA βιομηχανίας της πληροφορικής στην Ελλάδα, αναλύοντας την αξία του cloud computing σε όλες τις βαθμίδες των decision makers.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Lancom θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα νέα δεδομένα της αγοράς, δίνοντας παράλληλα πραγματικές απαντήσεις σε όλους τους μύθους γύρω από τους physical και τους virtual servers, στην παρουσίασή της ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PC NEA με τίτλο «Lancom Cloud vServer: Η αρχή του τέλους για το server hardware στην Ελλάδα».

To Cloud Computing Conference 2012, διοργανώνεται την Τρίτη 24 Απριλίου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, στο Μαρούσι.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ