2012-04-20 23:00:50
Φωτογραφία για Μπουνιές Ριμπερί-Ρόμπεν!
Επαιξαν ξύλο τα δύο αστέρια της Μπάγερν Μονάχου στο ημίχρονο του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης και χρειάστηκε να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, Φρανκ Ριμπερί και Αριεν Ρόμπεν πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας μετά από κόντρα την οποία είχαν στο τερέν του «Αλιάντς Αρένα» κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Champions League με την Ρεάλ! Οι δυο τους άρχισαν να βρίζονται, με τον Γάλλο να αναλαμβάνει δράση και να σκάει μπουνιά στον Ολλανδό. Εκεί οι συμπάικτες τους μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν. Ριμπερί και Ρόμπεν τα άκουσαν το επόμενο πρώι από τους Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και Ούλι Χένες και ειδικά ο πρώτος, αφού ήταν αυτός που ξέφυγε και ήταν αυτός στον οποίο θα επιβληθεί πρόστιμο.

Την ίδια στιγμή δεν υπήρξε διάψευση από τον εκπρόσωπο του βαυαρικού συλλόγου. «Ο,τι συμβαίνει στα αποδυτήριά μας, μένει εκεί. Δεν θα προχωρήσουμε σε κανένα άλλο σχόλιο».

Το σημείο στο οποίο άναψε η φωτιά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν όπως προκύπτει ένα φάουλ στο πρώτο μέρος στο οποίο και οι δύο ήθελαν να εκτελέσουν. Αυτό ίσως δίνει την απάντηση σε πολλούς που αναρρωτήθηκαν γιατί σε μία ομάδα με Ρόμπεν και Ριμπερί εκτελεί το φάουλ ο Κροος www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ