2012-04-20 08:51:21
Φωτογραφία για ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ: ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Ο Σουμπίνιο ολοκλήρωσε τις φετινές του εμφανίσεις με τον Λεβαδειακό, χαρακτήρισε καλή εμπειρία στον Λεβαδειακό, όμως, όπως τόνισε,είναι καιρός να επιστρέψει στην ομάδα του τον Ολυμπιακό. 

Ο Βραζιλιάνος παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Βοιωτούς, αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα και έτσι δεν θα δώσει το παρών στο τελευταίο ματς της ομάδας. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους μήνες που πέρασε στον Λεβαδειακό, ωστόσο αυτό που θέλει τώρα είναι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να ακολουθήσει την ομάδα στην Αυστραλία για το τουρνουά που θα συμμετάσχουν οι ερυθρόλευκοι, στην προσπάθειά του να πείσει για την αξία του και να παραμείνει στους ερυθρόλευκους. 

«Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει σε μια ακόμα νίκη. Το γκολ ήταν σημαντικό γιατί η ομάδα ήταν εκτός της επικίνδυνης ζώνης μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Όμως, δυστυχώς είδα τέταρτη κίτρινη κάρτα και δεν θα μπορέσω να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Σουμπίνιο και πρόσθεσε: 

«Ηταν πολύ καλή η εμπειρία μου στον Λεβαδειακό. Τώρα, ο δανεισμός μου λήγει και επιστρέφω στον Ολυμπιακό με τον οποίο θα ταξιδέψω στην Αυστραλία για ένα τουρνουά. Φέτος έκανα ρεκόρ συμμετοχών στο πρωτάθλημα καθώς έπαιξα σε 32 αγώνες σε 30 αγωνιστικές! Αυτό έγινε επειδή άλλαξα ομάδα και ο Λεβαδειακός είχε να δώσει αναβληθέντα παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ