2012-04-17 22:24:30
Φωτογραφία για ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα εμπιστευθεί τον βασικό του κορμό, με κάποιες πιθανές αλλαγές να θέτουν υποψήφιότητα για το αρχικό σχήμα να είναι οι Λουϊς Ντιόγκο και Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο Βάσκος πιθανότατα θα εμπιστευτεί τους παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε στην φετινή προσπάθεια κατάκτηδης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μπάλας Μέγιερι θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Οι Γιάννης Μανιάτης και Πάμπλο Ορμπάιθ θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Νταβίντ Φουστέρ να αναλαμβάνει οργανωτικά καθήκοντα.

Οι Μιραλάς και Αμπντούν συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να καλύψουν τις δύο πτέρυγες, με τον Ράφικ Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Λουίς Ντιόγκο και Γιάννης Φετφατζίδης πάντως, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων, αφού για τους δύο αυτούς παίκτες τα τελευταία παιχνίδια της περιόδου αποκτούν ιδιαίτερη αξία αναφορικά με το μέλλον τους στο Λιμάνι. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ