2012-04-12 12:22:22
Φωτογραφία για ''Αφεντικό'' της Μαδρίτης η Ρεάλ μετά την 4άρα στην Ατλέτικο
Με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ νίκησε με 4-1 την Ατλέτικο μέσα στο "Βιθέντε Καλντερόν" και διατήρησε την διαφορά των 4 βαθμών από την Μπαρτσελόνα 

Η Ρεάλ επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας με 4-1 την Ατλέτικο μέσα στο "Βιθέντε Καλντερόν", με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο πρωταγωνιστής στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος άσος πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 40 γκολ στην φετινή Primera Division, προσπερνώντας ξανά τον Λιονέλ Μέσι.

Το σκορ άνοιξε ο Ρονάλντο στο 25' με απευθείας εκτέλεση φάουλ (κόντραρε και λίγο η μπάλα), ενώ ο Φαλκάο απάντησε στο 55' με το 21ο του γκολ (3ος σκόρερ του πρωταθλήματος).

O CR7 έδωσε ξανά προβάδισμα στην "βασίλισσα" στο 68' με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή και με πέναλτι συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 83'.

Το πέναλτι κέρδισε ο Ιγκουαΐν από τον Γκοντίν, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Καγεχόν στο 87'.

Η Ρεάλ το Σάββατο παίζει με την Χιχόν και η Μπαρτσελόνα με την Λεβάντε, ενώ ακολουθεί το μεταξύ τους ντέρμπι στο "Καμπ Νόου".

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Περέα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουΐς, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Ντιέγκο, Αρντά Τουράν (78' Κόκε), Αντριάν, Φαλκάο.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Κακά (46' Μεσούτ Εζίλ), Ντι Μαρία (84' Καγεχόν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (70' Ιγκουαΐν).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ