2012-04-11 21:31:53
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ (57-83)
O Ολυμπιακός ολοκήρωσε με τον καλύτερο τρόπο της υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Α1 αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση και έχει μέχρι τέλους το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.

Στον αγώνα με τον Ηλυσιακό οι ερυθρόλευκοι κατά διαστήματα έπαιξαν καλό μπάσκετ και πήραν εύκολα τη νίκη με 57-83.

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε παίκτης ξεχωριστά :

Κάιλ Χάινς : O καλύτερος με διαφορά παίκτης του Ολυμπιακού σήμερα, αφού ήταν καλός, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πρόσφερε θέαμα με τα καρφώματά του, πέτυχε 12 πόντους, "κατέβασε" και 7 ριμπάουντ!

Έισι Λο : Αρκετά καλός, τόσο στα οργανωτικά του καθήκοντα, όσο και στα...εκτελεστικά. Πέτυχε 7 πόντους με 1 τρίποντο και έδειξε να έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του.

Πέρο Άντιτς : Μπήκε ορεξάτος, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Έκανε αρκετά λάθη και έμεινε στους 6 πόντους σε ένα αγώνα που προσφερόταν αν μη τι άλλο για περισσότερο σκοράρισμα.


Βασίλης Σπανούλης : Δεν αγωνίστηκε πολύ ο αρχηγός, αλλά όσο το έκανε μοίρασε σωστά τη μπάλα, πέτυχε 5 πόντους,αλλά ήταν άστοχος από την γραμμή των 6,75 ακόμα και σε σουτ που γι'αυτόν είναι...ψωμοτύρι.

Παναγιώτης Βασιλόπουλος :Από μόνο το γεγονός της επανεμφάνισής του στα παρκέ μετά από 14 μήνες είναι αρκετό. Πέτυχε 5 πόντους με 1 τρίποντο και προσπάθησε να παίξει την καλή άμυνα που ξέρει. Θέλει πολύ δουλειά σίγουρα για να γίνει ο καλός Βασιλόπουλος.

Τζόι Ντόρσεϊ : Φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό και την αποχή του από τα παρκέ. Έπαιξε λίγο, αλλά ήταν φανερό ότι βρισκόταν εκτός κλίματος.

Μάρκο Κέσελ :Πέτυχε 11 πόντους, με 3 τρίποντα και έδειξε όρεξη να προσφέρει. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη το μακρινό σουτ και σήμερα ο Κέσελ το πρόσφερε.Καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Λάζαρος Παπαδόπουλος : Βοήθησε επιθετικά τον Ολυμπιακό με τους 10 πόντους που πέτυχε,"κατέβασε" ριμπάουντ και γενικά ήταν καλός όσο αγωνίστηκε.

Γιώργος Πρίντεζης : Στα λεπτά που αγωνίστηκε -και δεν ήταν πολλά-, πρόσφερε 7 πόντους με 1 τρίποντο και γενικά καλή παρουσία, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Κώστας Παπανικολάου : Δεν αγωνίστηκε πολύ και γενικά είχε μέτρια παρουσία, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πέτυχε μόλις 6 πόντους.

Βαγγέλης Μάντζαρης : Έχει το μακρινό σουτ και δε πρέπει να διστάζει όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο, πέτυχε 9 πόντους με 3 τρίποντα, ενώ κυνήγησε ανελέητα στην άμυνα τα αντίπαλα γκαρντ.

Κώστας Σλούκας :Καλός κυρίως στο κατέβασμα της μπάλας, δεν εκβίασε προσπάθειες, πέτυχε 3 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ στάθηκε καλά και στον αμυντικό τομέα, όσο αγωνίστηκε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ