2012-04-11 13:22:12
Φωτογραφία για «ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ;»
Σίριαλ έχει γίνει η κλήση ή μη των Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν στην Εθνική Αλγερίας και αυτό γιατί... ανοιγοκλείνει η πόρτα για τους δύο ή ο ένας έχει περισσότερες πιθανότητες να κληθεί ή ο άλλος Η "lebuteur" που ασχολείται πολύ με αυτό το θέμα, αυτή την φορά ασχολήθηκε με τον Αμπντούν, με το άρθρο να ξεκινά εκφράζοντας την απορία για το αν ο Αλγερινός μπορεί να κληθεί λόγω κάποιων λεγομένων του.

«Ο Αμπντούν θύμα των προηγούμενων δηλώσεών του;», αναρωτιέται ο συντάκτης, που στο άρθρο αποκαλύπτει ότι μερικές δηλώσεις του Αμπντούν έχουν ενοχλήσει τους ιθύνοντες την ομοσπονδία και συγκεκριμένα τον πρόεδρό της Μοχάμεντ Ραουράουα.

«Προφανώς ο μέσος του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπντούν δεν θα επιστρέψει στους "πράσινους" σύντομα. Σύμφωνα με πηγές δεν είναι αρεστός στην ομοσπονδία, παρά την καλή του απόδοση τώρα τελευταία. Ανακαλύψαμε πως ο πρόεδρος της FAF (Αλγερινής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας) Μοχάμεντ Ραουράουα έχει ενοχληθεί από μερικές δηλώσεις του Αμπντούν που έγιναν στο "Football Magazine" και λέει κατά λεξής. "Ούτε ο Ραουράουα ούτε ο Βαχίντ θα αποφασίσουν για την επιστροφή μου στην Εθνική. Μόνο ο Θεός θα το κάνει αυτό. Εάν είμαι καλός ο κόουτς θα αναγκαστεί να με καλέσει».

Ίσως αυτό να στοιχίσει την κλήση του Αμπντούν στην Εθνική Αλγερίας, αλλά όχι για πάντα, καθώς το παράθυρο παραμένει ακόμα ανοικτό όπως ξεκαθαρίζει το δημοσίευμα στην αρχή του. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ