2012-04-11 13:21:05
Φωτογραφία για Ακόμα απλήρωτοι οι ιατροί του ΕΟΠΥΥ, καταγγέλλει αναγνώστης
Επειδή ζούμε στην «κατεχόμενη Δανία του νότου» και επειδή έχουν περάσει 3,5 μήνες που λειτουργεί ο ΕΟΠΥΥ και δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα σαν ιατροί, καθώς και... όλο τον 2011 από το πρώην ΔΗΜΟΣΙΟ, τι πρέπει να κάνουμε; Όπλα δεν έχουμε, άδεια οπλοφορίας μαζί με την άδεια εργασίας-ίδρυσης θα πρέπει να δίνει η πολιτεία!

Μας ήρθε το παρακάτω μήνυμα από τον ΕΟΠΥΥ. Οι τράπεζες δεν έχουν λάβει καμία εντολή, οι πρώην ΥΠΑΔ (ΔΗΜΟΣΙΟ) που γίνεται η εκκαθάριση των ιατρικών πράξεων και η εντολή για πληρωμή ιατρών δεν γνωρίζουν τίποτε. Ποιός γνωρίζει; Ο υπουργός, ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης; Ποιος;; Φυσικά και δεν έχει κατατεθεί τίποτε. Φυσικά και έχουν εκκαθαριστεί μόνο του Ιανουαρίου.  Βέβαια η ανακοίνωση μιλάει για ιατρικές επισκέψεις ….για ιατρικές πράξεις …ούτε λόγος! Δωρεάν … περίθαλψη πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας γίνεται από οποιονδήποτε. Δεν είναι ανάγκη να είσαι «ψευτο-Λοβέρδος» να το κάνεις ….(απορούμε πως δεν του μεγαλώνει η μύτη …)


"Σας γνωρίζουμε ότι η διαδικασία εκκαθάρισης για τις ιατρικές επισκέψεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2012 έχει ολοκληρωθεί. Λόγω του ότι μέχρι τις 06/04/2012 δεν είχατε καταχωρήσει τον Τραπεζικό σας λογαριασμό (IBAN) στην εφαρμογή e-ΔΑΠΥ , για να παραλάβετε την αμοιβή σας θα πρέπει να προσέλθετε σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας με την Ταυτότητά σας και αποδεικτικό ΑΦΜ.

Παρακαλείστε όπως καταχωρήσετε άμεσα το IBAN στην εφαρμογή e-ΔΑΠΥ ώστε να έχετε δυνατότητα να εισπράξετε την αμοιβή σας στην επόμενη πληρωμή ιατρικών επισκέψεων."

Από τον ΕΟΠΥΥ

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ