2012-04-11 13:17:03
Φωτογραφία για Απλήρωτοι 13 εργαζόμενοι στην ΒΙΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. στην Άρτα - Άφαντοι οι ιδιοκτήτες της εταιρίας
"Όμηροι" μέσα στην εταιρία που εργάζονταν έχουν γίνει 13 εργαζόμενοι σε επιχείρηση στην Άρτα.

Οι 13 εργαζόμενοι συνεχίζουν να εργάζονται και "τυπικά" μέσα στην εταιρία "ΒΙΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε." στην Άρτα αφού στις 2 Φεβρουαρίου τους ανακοινώθηκε ότι η επιχείρηση θα κλείσει.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι στο pamepreveza.gr τους ζητήθηκε για να τους αποδεσμεύσουν, να υπογράψουν ότι πήραν την αποζημίωση, χρήματα τα οποία θα ελάμβαναν οι εργαζόμενοι όταν η εταιρία τα εξασφάλιζε σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων της, πράγμα το οποίο αρνήθηκαν.

Από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα οι 13 εργαζόμενοι έχουν μείνει απλήρωτοι και στην ουσία είναι "όμηροι" μέσα στην εταιρία.

Μέχρι σήμερα Μ. Τετάρτη δεν τους έχει καταβληθεί ούτε το δώρο του Πάσχα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το pamepreveza.gr με εκπρόσωπο των εργαζομένων μας είπε ότι συνεχίζουν να προσέρχονται κανονικά στην επιχείρηση ενώ έχουν κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες μέσω του δικηγόρου τους καθώς και έχουν καταγγείλει το θέμα στην επιθεώρηση εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο φορές που κλίθηκαν στην επιθεώρηση οι ιδιοκτήτες της εταιρίας δεν προσήλθαν όπως μας λέει ο εκπρόσωπος τους.

"Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και τυπικά αφού οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης έχουν εξαφανιστεί δίχως να έχουμε καμιά ενημέρωση για το μέλλον το δικό μας και φυσικά των οικογενειών μας" τονίζουν οι εργαζόμενοι.
pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ