2012-04-11 09:15:05
Φωτογραφία για Νέο fund για την ΑΕΚ
Ένα νέο γκρουπ επενδυτών φέρεται πως βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τους επιχειρηματίες που το απαρτίζουν να θέλουν σύμμαχο τον Νικολαΐδη και να έχουν πρώτο μέλημα την ανέγερση του γηπέδου.

Ένα νέο γκρουπ επιχειρηματιών έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Κ. Ώρα, οι επειχειρηματίες που το απαρτίζουν έχουν σκοπό να επενδύσουν στην Ένωση και έχουν ως προτεραιότητα την ανέγερση γηπέδου στην Ν. Φιλαδέλφεια.

Σήμερα το βράδυ αναμένεται το... ραντεβού σωτηρίας όπου και θα γίνει ανάλυση όλων των παραμέτρων. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πριν αποφασίσουν να αποκαλυφθούν στον κόσμο και να μιλήσουν δημόσια για τις προθέσεις και τα σχέδιά τους, θέλουν να κλείσουν ένα ραντεβού με τον Ανδρέα Δημητρέλο και να πάρουν στα χέρια τους τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και κυρίως τις οφειλές προς το Δημόσιο.

Τέλος, σημειώνεται ότι στην κίνηση αυτή ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν βρίσκεται εκτός, και όταν γίνει η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΚ θα του ζητήσουν να ενημερώσουν σχετικά και τον πρώην παίκτη και παράγοντα των «κιτρινόμαυρων», καθώς θέλουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου τους μαζί του.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ