2012-04-11 09:15:01
Φωτογραφία για «Όχι» στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές
Μια απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων και τις Κυριακές, θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη δοκιμαζόμενη αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και «θα λειτουργήσει προς όφελος μόνο των ολίγων, αλλά εκλεκτών πολυεθνικών» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων Ελλάδος.

Άλλωστε όπως τονίζουν για την πτώση της κατανάλωσης δεν ευθύνεται το ωράριο των καταστημάτων αλλά το «άδειο πορτοφόλι» των καταναλωτών.

«Σε μια στιγμή που τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, οι απολυμένοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο εμπόριο πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και οι καταναλωτές δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τα βασικά προϊόντα διατροφής, η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου βρήκε το θαυματουργό φάρμακο για το εμπόριο: το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές» αναφέρει σε ειρωνικό τόνο η Ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της.

Μία τέτοια απόφαση, σημειώνει, θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη δοκιμαζόμενη αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και «θα λειτουργήσει προς όφελος μόνο των ολίγων, αλλά εκλεκτών πολυεθνικών».

Η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι στο εμπόριο, δηλώνουν ότι «δεν θα επιτρέψουν» την επιχειρούμενη, για μια ακόμα φορά, άλωση της αργίας της Κυριακής. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ