2013-10-06 18:10:24
Φωτογραφία για Επίδειξη δύναμης
Ο Κώστας Μήτρογλου εξακολουθεί να είναι "καυτός" και με το τρίτο του φετινό χατ τρικ στο πρωτάθλημα (4ο συνολικά) οδήγησε τον Ολυμπιακό στο εντυπωσιακό 6-0 επί της Βέροιας

Επίδειξη δύναμης τόσο από τον Κώστα Μήτρογλου, όσο και από τον πρωταθλητή Ελλάδας, που σημείωσε την έκτη του φετινή νίκη σε εφτά αγωνιστικές. Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και με τον έλληνα επιθετικό να προσθέτει στο ενεργητικό του τρία ακόμα τέρματα, ο Ολυμπιακόςκέρδισε στο ρελαντί 6-0 τη Βέροια στο Καραϊσκάκη, αυξάνοντας τη διαφορά του στους έξι βαθμούς από τον δεύτεροΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. 

Η ομάδα του Μίτσελ ήταν καταιγιστική όποτε αποφάσιζε να πατήσει το γκάζι, ενώ ο Μήτρογλου απέδειξε για μία ακόμα φορά πως είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Δύο γκολ σημείωσε ο Κάμπελ και ένα ο Μανιάτης, ενώ αστόχησε σε πέναλτι ο Σαβιόλα. Τέταρτη ήττα για τη Βέροια, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Ενα 20λεπτο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό ώστε να καθαρίσει από νωρίς το τρίποντο.


 Δίχως να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί, αλλά χάρη στον Κώστα Μήτρογλου, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 2-0 και τελείωσαν το ματς πριν καν αρχίσει. Μετά από σουτ του Μανιάτη ο έλληνας φορ έκανε την προβολή, ανοίγοντας το σκορ στο 7', ενώ στο 20' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας ο ίδιος τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα.

 Η ομάδα του Μίτσελ, που προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές συγκριτικά με το ματς της Αντερλεχτ (Χολέμπας, Φουστέρ, Μετζανί και Παπάζογλου), θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, αλλά ο Αναστασόπουλος απόκρουσε το πέναλτι του Σαβιόλα στο 32'. Η Βέροια από την πλευρά της δεν κατάφερε να ορθώσει ανάστημα, αλλά είχε δύο καλές ευκαιρίες. Ενα τετ α τετ του Καλτσά στο 26' και ένα καλό σουτ του Ντα Κόστα στο 36', τα οποία σταμάτησε ο Ρομπέρτο.

 Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το ματς και στην επανάληψη. Ο Ολυμπιακός έκανε ουσιαστικά συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή και να απειλεί. Ο Ρομπέρτο πρόσθεσε μία ακόμα απόκρουση στο ενεργητικό του στο 56' μετά από φάουλ του Καλτσά, αλλά αμυντικά η Βέροια είχε καταρρεύσει και οι παίκτες του Μίτσελ σκόραραν όποτε ήθελαν, αρκεί να ανέβαζαν ταχύτητα, έστω και για λίγα λεπτά. 

Το 3-0 σημειώθηκε στο 63' μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των Σαβιόλα, Μήτρογλου, Φουστέρ, που έδωσαν την ευκαιρία στον Κάμπελ να χριστεί σκόρερ, ενώ το 4-0 σημειώθηκε στο 71' από ασίστ του Κάμπελ και κοντινή προβολή του Μανιάτη.

 Ο Μήτρογλου έβγαλε κι άλλο γκολ από τη φαρέτρα του στο 80'. Το γκολ του πιστολέρο ήταν εντυπωσιακό (με ντρίπλες εκτός περιοχής και σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή), ενώ δύο λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στον Κάμπελ, που διαμόρφωσε το τελικό 6-0 μέσα σε αποθέωση.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ