2013-10-05 17:00:08
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε μετά τη νίκη επί της Πινέιρος στον πρώτο τελικό του Διηπειρωτικού και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν το τρόπαιο «ζευγαρώνοντας» τα… ροζ φύλλα έναντι των Βραζιλιάνων.

Ο "Kill Bill" υποστήριξε πως αυτό που δυσκόλεψε τους πρωταθλητές Ευρώπης ήταν ότι δεν γνώριζαν πράγματα για την Πινέιρος Σκάι, υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε και στο Σάο Πάουλο, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν εξετάζει το γεγονός ότι μπορεί ακόμα και με ήττα την Κυριακή να πάρει το τρόπαιο, στοχεύοντας μόνο στη νίκη.

«Ήμασταν επηρεασμένοι από το ταξίδι, ήταν αρκετές οι ώρες. Δεν ξέραμε τόσα πολλά για την Πινέιρος, στον επόμενο αγώνα θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο προσεκτικοί σε μερικά σημεία του αγώνα και σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της ομάδας», είπε αρχικά ο Θεσσαλός γκαρντ και πρόσθεσε:

«Ευτυχώς πήραμε τη νίκη. Παίζουμε ξανά την Κυριακή και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουεμ κάποια πράγματα. Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία και δεν έχουμε πολύ καιρό όλοι μαζί. Έχουμε μόνο μερικές προπονήσεις. Θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά».


Για τους αρκετούς πόντους του Ολυμπιακού μέσα από τη ρακέτα, είπε: «Αυτή είναι η φιλοσοφία, καλή κίνηση της μπάλας για να βρεθεί ο ελεύθερος παίκτης. Τις περισσότερες φορές τα εύκολα λέι απ έρχονται από καλή κίνηση της μπάλας κι αυτό είναι καλό για την ομάδα μου».

Ενώ για το τι τους δυσκόλεψε, ανέφερε: «Δεν ξέραμε πολλά για την ομάδα κι αυτό ήταν το δύσκολο. Τώρα ξέρουμε τα χαρακτηριστικά τους και θα είμαστε πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Υπάρχουν αρκετές ομάδες και στην Ευρώπη που παίζουν έτσι. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά».

Όσο για το αν σκέφτονται πως μπορούν να ηττηθούν μέχρι και με 10 πόντους αλλά να πάρουν το τρόπαιο, απάντησε: «Θα δούμε, εμείς πάντως σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη, αυτό είναι που μας ενδιαφέρει.».

Σε ερώτηση για το αν ήξερε κάποιο παίκτη της Πινέιρος, απάντησε: «Δεν ήξερα κάποιο παίκτη από την Πινέιρος».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τόνισε: «Είναι πολύ ωραία εδώ, η φιλοξενία και η οργάνωση στη Βραζιλία είναι σε πολύ καλό επίπεδο και όλα είναι όμορφα. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα γεμάτο το γήπεδο, αλλά ήταν ωραία η ατμόσφαιρα».

Τέλος, για την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Βραζιλία, επεσήμανε: «Οι οπαδοί μας είναι τρελοί και μας ακολουθούν παντού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ