2013-10-04 22:33:09
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΠΑΕΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ... ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΟ!
Η Λιέτουβος παρόλο που σε ολόκληρο το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Οστάνδη με 75-66 και να εξασφαλίσει την είσοδό της στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας, εκεί όπου μετέχει και ο Παναθηναϊκός.

H Οστάνδη μετά το πέμπτο λεπτό της πρώτης περιόδου, επέβαλε τον ρυθμό της κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας και αυτό της ήταν αρκετό για να κλείσει το δεκάλεπτο με διαφορά δέκα πόντων (12-22). Η λιθουανική ομάδα βρήκε τα πατήματά της στην δεύτερη περίοδο και με πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, άρχισε σταδιακά να μειώνει την διαφορά και να βρεθεί στο τέλος της δεύτερης περιόδου στο -2 (41-43).

Το μομέντουμ του ματς ήταν για την Λιέτουβος Ρίτας, η οποία δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο και στην τρίτη περίοδο, τρέχοντας ένα σερί οκτώ πόντων, κατάφερε να περάσει μπροστά με 62-49 στο 28ο λεπτό. Η παρέα του Γκετσεβίτσιους στο τέλος της τρίτης περιόδου είχε προβάδισμα εννέα πόντων (65-56)
. Η Οστάνδη αντέδρασε στην τελευταία περίοδο και κατάφερε να φτάσει στο -6 (72-66) στο 38ο λεπτό. Για περίπου ενάμιση λεπτό το σκορ δεν άλλαξε και η Λιέτουβος 38 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος είχει προβάδισμα για τη νίκη αλλά και για την εξασφάλιση της εισόδου της στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας. Κάτι που τελικά έγινε με την Λιέτουβος Ρίτας να φτάνει στη νίκη με 75-66 και να περνάει στον τέταρτο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό.

Δεκάλεπτα: 12-22, 41-43, 65-56, 75-66
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ