2024-02-08 11:20:04
Φωτογραφία για Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά
Μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε εκπομπή και μίλησε για τον γιο του. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Creta TV και αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα του ηθοποιού στην υποκριτική, αλλά και την κακή διαχείριση στα οικονομικά του ζητήματα.

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την τέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει πέντε πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε».

Στην πορεία, ο Μανώλης Παπακαλιάτης, είπε: «Τότε έπαιζε τους "Μήτσους" και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει “ρε μπαμπά αν θα φύγω τώρα και χαθώ 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά».

Όσο για το πώς ο γιος του, αντιθμετωπίζει τη φήμη του, ο Μανώλης Παπακαλιάτης σχολίασε «Οπότε τότε ξεκίνησε την καριέρα του. Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά, εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα θεωρώ ότι είναι κι αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένος. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι κι ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορου, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ