2013-10-04 09:50:09
Φωτογραφία για «ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ!»
Τρεις ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο Ολυμπιακός απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα της Άντερλεχτ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βέλγος σχολιαστής – πρώην προπονητής, Χέιν Βανχέζεμπρουκ.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ έπαιξε η παρουσία των ερυθρόλευκων οπαδών που βρέθηκαν στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» και ώθησαν την ομάδα του Μίτσελ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βανχέζεμπρουκ.

«Τρία πράγματα θυμάμαι… Πρώτον, το καλύτερο προσόν της ελληνικής ομάδας ήταν οι 1.200 οπαδοί της στις κερκίδες. Το επίπεδο της ομάδας είναι ανεπαρκές για το Champions League. Δεύτερον, η Άντερλεχτ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της για φέτος, αλλά της έλειψε η αποτελεσματικότητα. Το τρίτο αφορά τους διαιτητές, οι οποίοι δεν μπαίνουν εύκολα στον πειρασμό να σφυρίξουν. Ο διαιτητής ήταν 1,6 μ. και ζύγιζε μόλις 50 κιλά, αλλά δεν επηρεάστηκε από τα σφυρίγματα των οπαδών», τόνισε ο Βέλγος σχολιαστής – πρώην προπονητής και πρόσθεσε:

«Συμπέρασμα: Αν έχουμε την τύχη που είχαν οι Έλληνες, τότε θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την Κυριακή, αλλά χρειάζεται να είμαστε αποτελεσματικοί. Το ερώτημα είναι αν μπορούμε να δημιουργήσουμε τρεις ευκαιρίες και στη συνέχεια αν θα σκοράρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ