2013-10-04 09:44:45
Φωτογραφία για Πάτρα: Χτυπήματα στο πρόσωπο είχε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα - Πρόκειται για δολοφονία;
Μυστήριο για τους λιμενικούς αποτελούν τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο και το κεφάλι η 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε πνιγμένη το πρωί της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή της Ρομάντζας, στην Πάτρα.

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δίνει νέα τροπή στην υπόθεση και ωθεί τις διωκτικές αρχές σε διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες έπεσε στην θάλασσα η γυναίκα και η οποία αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την 51χρονη Αντωνία Ζάππα, με καταγωγή από την Αλβανία.

Αιτία θανάτου της είναι ο πνιγμός. Ωστόσο, σύμφωνα με την Γνώμη, "σκοτεινά" παραμένουν πολλά σημεία που ενδεχομένως φωτογραφίζουν ένα έγκλημα που τελέστηκε στην παράκτια περιοχή της "Ρομάντζας" στην Πάτρα (ή μήπως σε άλλο σημείο;)

«Από τη νεκροψία διαπιστώθηκαν εξωτερικές κακώσεις στην περιοχή της κεφαλής και οι οποίες δεν οφείλονται όλες από την παράσυρση του νερού και την προσέκρουση στα βράχια, γεγονός που κατά την εκτίμησή μου χρήζει προσεκτικής διερεύνησης των συνθηκών που προηγήθηκαν πριν την πτώση στη θάλασσα. Αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός», δήλωσε η ιατροδικαστής, κ.Τσιόλα επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις των λιμενικών, πως τα χτυπήματα στο πρόσωπο «φώναζαν» πως είχε προηγουμένως πέσει θύμα ξυλοδαρμού.


Ήδη, μετά από προφορική ενημέρωση της Ιατροδικαστού Πατρών, Αγγελικής Τσιόλα στις αρμόδιες Λιμενικές Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση, οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι διωκτικές Αρχές έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα του θύματος, έχουν ερευνήσει τόσο τον τόπο κατοικίας της, όσο και προσωπικά της αντικείμενα. Στο σπίτι της πάντως, όλα φέρεται να ήσαν τακτοποιημένα, το όχημά της σταθμευμένο στο κέντρο της Πάτρας, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί σε συγγενικό της πρόσωπο. Από το πρωί που έφυγε από το σπίτι που την φιλοξένησε, δεν έδωσε σημεία ζωής...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΓΕΡΟ» ΤΟ ΠΡΙΜ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΓΕΡΟ» ΤΟ ΠΡΙΜ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ