2013-10-01 16:34:13
Φωτογραφία για Πέντε πρακτικές χρήσεις του liposan που ούτε φανταζόσουν!
Κι όμως το "λιποζάν" ή "lip balm" αν θες, δεν κάνει μόνο για τα σκασμένα χείλη, αλλά μπορεί να σε "ξελασπώσει" σε πέντε ακόμα περιπτώσεις στο σπίτι!

Ως λιπαντικό. Μην πάει ο νους σου στο... κακό. Αλλού το πάμε εμείς. Αν κάποιο συρτάρι ή παράθυρο στο σπίτι "κολλάει" βάλε lip balm κατά μήκος του προβληματικού σημείου και θα αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία.

Ως "καθαριστικό" για κολλώδεις ουσίες. Πράγματα που κολλάνε στις επιφάνειες, όπως τσίχλες ή ετικέτες, και αφήνουν μετά αυτή την ενοχλητική κόλλα, μπορούν να καθαρίσουν εντελώς με τη βοήθεια του "λιποζάν" σου.

Ως γυαλιστικό παπουτσιών. Αν τα παπούτσια σου είναι θαμπά και θέλεις λίγο να τα ζωντανέψεις, ξεσκόνισέ τα καλά, τρίψτα με lip balm και μετά σκούπισέ τα με ένα μαλακό πανί. Θα γίνουν σαν καινούρια!

Στις γρατζουνιές. Το "λιποζάν" κάνει θαύματα στις μικρές γρατζουνιές στα CD που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα. Βάλε στο σημείο και μετά σκούπισε με ένα μαλακό πανί.

Ως τζελ για τα μαλλιά. Δεν λέμε ότι είναι για κάθε μέρα, ούτε πως θα σου κάνει το μαλλί του αιώνα! Αν όμως χρειάζεσαι τζελ και σου έχει τελειώσει είναι μια καλή λύση για να σώσεις την κατάσταση!

Πηγή: chitchat
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ