2013-10-01 16:27:07
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης απείλησε με κατσαβίδι 14χρονο αγόρι και τον πατέρα του
Ένα 14χρονο αγόρι και τον πατέρα του απείλησε με κατσαβίδι Αρμένιος, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε διαρρήξει... το αυτοκίνητο τους χωρίς ωστόσο να προλάβει να αφαιρέσει χρήματα ή αντικείμενα. 

Οπως έγινε γνωστό το περιστατικό σημειώθηκε χτες το πρωί στην περιοχή της Ανω Πόλης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο 21χρονος Αρμένιος διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο και προσπάθησε να αφαιρέσει μία ηλεκτρονική συσκευή, ωστόσο την ώρα εκείνη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος και τον 14χρονο γιο του. 

Ο αλλοδαπός έφυγε τελικά με άδεια χέρια, ωστόσο πριν απομακρυνθεί στράφηκε προς το ανήλικο αγόρι και τον πατέρα του και τους απείλησε με κατσαβίδι. Λίγο αργότερα ο 21χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Ανω Πόλης. Επίσης, από την έρευνα που έγινε προέκυψε πως ο 21χρονος αλλοδαπός το χρονικό διάστημα από 29 Ιουλίου έως 13 Σεπτεμβρίου διέρρηξε δύο διαμερίσματα από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα των ενοίκων.

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ