2013-10-01 16:19:06
Φωτογραφία για Ξεσηκωμός στα Μακρίσια – Καταλαμβάνουν τις Λίμνες
Την ώρα που εκπνέει και τη τελευταία παράταση στην πράξη κήρυξης έκτακτης ανάγκης για το θέμα των σκουπιδιών στους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και ενώ αναμένεται η έκδοση και ανακοίνωση νέας παράτασης, οι κάτοικοι των Μακρισίων ξεσηκώνονται.

Σε λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία του χωριού, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και στη συνέχεια αποφάσισαν την κατάληψη του χώρου από τα μεσάνυχτα, ενώ ο κύριος όγκος των κατοίκων θα συγκεντρωθεί το πρωί της Τρίτης έξω από τις «Λίμνες» την περιοχή που λειτουργεί η χωματερή και αναμένεται να τοποθετηθεί και ο νέος δεματοποιητής.

Ήδη από μέρες οι κάτοικοι έχουν προειδοποιήσει πως δεν θα ανεχθούν άλλη υποβάθμιση στο περιβάλλον τους και την περιοχή τους. Και παράλληλα είχαν προχωρήσει σε συμβολική δενδροφύτευση και παραμονή ομάδων το χώρο για την περιφρούρηση. Βλέποντας πως δεν υπάρχει άλλη λύση προχωρούν στην κατάληψη και αποκλεισμό των «Λιμνών».

Αν προχωρήσουν στα όσα έχουν αποφασίσει οι κάτοικοι τότε θα σταματήσει η ροή των απορριμματοφόρο και αναμένεται να ξεκινήσει ένας κύκλος έντασης Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ