2012-04-10 12:38:24
Φωτογραφία για Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον τελικό ο Ιμπαγάσα
Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον τελικό ο Ιμπαγάσα 10/4/2012 Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι αποφασισμένος να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου (28/4) και την Μεγάλη Εβδομάδα θα την περάσει στο Ρέντη κάνοντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Στο Ηράκλειο της Κρήτης (4/4) ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού (στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού), κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσεις για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Αργεντινός χαφ έχασε το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα, θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα απέναντι στα Γιάννινα (18/4), όπως και από το ματς στο Περιστέρι (22/4).

Στόχος του έμπειρου Λατινοαμερικανού μέσου να προλάβει, τουλάχιστον, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί την 28η Απριλίου.

Με βάση τις ημερομηνίες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ίσα που προλαβαίνει τον τελικό, αλλά για να παρουσιαστεί πανέτοιμος, δεν θα κάνει διακοπές όπως οι συμπαίκτες του.


Αντιθέτως, την Μεγάλη Εβδομάδα και στην εορταστική περίοδο του Πάσχα, ο Αργεντινός θα βρίσκεται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ώστε να ακολουθήσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το ιατρικό τιμ θα δουλέψει λεπτομερώς με τον 35χρονο χαφ, καθώς ας μην ξεχνάμε πως έχει ένα ταλαιπωρημένο κορμί και χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Διάθεση του Αριέλ Ιμπαγάσα είναι να δώσει κανονικά το "παρών" στον τελικό και αυτό έχει δηλώσει και στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης που θα του δοθεί, το οποίο και θα ξεκινήσει από την Μεγάλη Τρίτη (10/4).

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ