2012-04-10 12:34:54
Φωτογραφία για Η Μπριζ ετοιμάζει πρόταση για Χολέμπας
Η Μπριζ ετοιμάζει πρόταση για Χολέμπας 10/4/2012  Η βελγική Μπριζ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας και ετοιμάζει πρόταση ύψους 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Θέλουν να τον κρατήσουν οι Πειραιώτες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η Μπριζ παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα τον Χοσέ Χολέμπας και ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, άνθρωπος του βελγικού συλλόγου έχει έρθει αρκετές φορές στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τους τελευταίους μήνες και έχει παρακολουθήσει από κοντά τον αριστερό μπακ-χαφ των ερυθρολεύκων.

Οι "κατάσκοποι" της Μπριζ, λοιπόν, έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις δυνατότητες του Χοσέ Χολέμπας και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων, οι Βέλγοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας, προσφέροντας το ποσό των 2.500.000 ευρώ.

Διάθεση του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον Ελληνογερμανό μπακ-χαφ στον Πειραιά, ενώ αυτή είναι και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2013. Όμως, αν κατατεθεί επίσημα η πρόταση, για να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της πειραϊκής ΠΑΕ.

www.redplanet.gr/p
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ