2012-04-10 12:36:31
Φωτογραφία για Τον θέλει η Μονακό, αλλά ο Μιραλάς όχι
Τον θέλει η Μονακό, αλλά ο Μιραλάς όχι 10/4/2012 Η Μονακό εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς, αλλά ο Βέλγος στράικερ απάντησε αρνητικά. Θέλει να μείνει Πειραιά και αν φύγει θα το κάνει μόνο για ομάδα κορυφής. Ο Κέβιν Μιραλάς έχει πραγματοποιήσει για δεύτερη σερί σεζόν καταπληκτική χρονιά και είναι αρκετές οι ευρωπαϊκές ομάδες οι οποίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βέλγο στράικερ. Το πιο "ζεστό", όμως, το έχει δείξει η Μονακό, η οποία έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτέ, για το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη.

Ο Κέβιν Μιραλάς, βέβαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως και το 2014, με την ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει τα 8.000.000 ευρώ. Οπότε, όποιος σύλλογος θελήσει να τον κάνει δικό του, θα πρέπει πρώτα να εξαγοράσει το "buy-out" και στη συνέχεια να πάρει και το "OK" του παίκτη.


Η Μονακό, βέβαια, λειτούργησε από την ανάποδη, πλησιάζοντας πρώτα την πλευρά του παίκτη ώστε να ενημερωθεί για τις διαθέσεις του Κέβιν Μιραλάς.

www.redplanet.gr/

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Superleague με 19 γκολ, όμως, ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο να πάει στο "πριγκιπάτο", διότι η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, ενώ δεν έχει και καμία ελπίδα ώστε να επιστρέψει στα "σαλόνια" της Ligue 1. Έτσι λοιπόν, όπως είναι λογικό, θεωρεί πισωγύρισμα αυτή την πρόταση και την απέρριψε.

Πέρα από αυτό, βέβαια, Βέλγος στράικερ είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ναι μεν έχει στο μυαλό του το να συνεχίσει κάποια στιγμή την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά, αυτό θα το κάνει μόνο για ομάδα που επίσης θα πρωταγωνιστεί, αλλά και που θα αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο.
alexwebradiotv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ