2013-09-30 22:07:26
Φωτογραφία για Αυτή είναι η αλήθεια Κύριοι...Ποιος όπλισε πραγματικά το χέρι του Ρουπακιά; Από που πήρε τις πραγματικές εντολές;
Γράφει ο Α.

Ο Ρουπακιάς, το μοιραίο εκείνο βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου πήγε για να σκοτώσει. Έπρεπε να "καθαρίσει" πάσι θυσία. Ήταν τελικά "πληρωμένο" συμβόλαιο ο θάνατος του Φύσσα; Ποιος "έδωσε" την εντολή στον Ρουπακιά να τον...τελειώσει; Πότε σχεδιάστηκε η εξόντωση της Χρυσής Αυγής και από ποιον; Αυτά τα ερωτήματα μεταξύ άλλων θα αναλύσουμε πιο κάτω Το σχέδιο ήταν πολύ καλά στημένο. Τόσο, που ακόμα και ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης θα το ζήλευε.

Αναμφίβολα, η απώλεια ενός ανθρώπου και μάλιστα μουσικού, με επιρροή στη νεολαία, δεν ήταν τυχαία επιλογή. Τον Φύσσα, τον είχαν επιλέξει μεταξύ άλλων, καιρό πριν.

Αλλά ποιοι ήταν αυτοί που πραγματικά τον επέλεξαν και γιατί;

Η Χρυσή Αυγή τον τελευταίο χρόνο, με δράσεις και αντιδράσεις, κατάφερε να συγκεντρώσει τη πρόθεση ψήφου τουλάχιστον του 20%+. Πράγμα, που όπως μπορείτε και εσείς να φανταστείτε, ήταν άκρως επικίνδυνο για τη σταθερότητα της χώρας. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, σηματοδοτούσε την αρχή μιας νέας εποχής Παπαδόπουλου, με επικίνδυνες διαστάσεις. Έχω γράψει και πριν λίγες μέρες, πως μπορεί η Χρυσή Αυγή να "καθάριζε" τους λαθρομετανάστες αλλά και μετανάστες από τη χώρα, αλλά θα τα έβαζε και με Τούρκους, Αλβανούς και ΠΓΔΜ, οι οποίοι θα μας εξαφάνιζαν.


Η άνοδος της Χρυσής Αυγής κινητοποιήσε έναν "πρωτοφανή" για τα ελληνικά δεδομένα μηχανισμό για να "εξαφανιστεί" με συνοπτικές διαδικασίες.

Το σενάριο στήθηκε πάνω σε μια λευκή κόλλα χαρτί. Από την αρχή, τελειοποιώντας όποια ατέλεια υπήρχε, αφού διαβάστηκε ξανά και ξανά. Ο/οι άνθρωποι που το σχεδίασαν, σίγουρα δεν είναι οι τύποι της διπλανής πόρτας. Έχουν τις γνώσεις να μπορούν να στήσουν ένα σενάριο από την αρχή και να το φέρουν εις πέρας με "μηδέν" λάθη έως το τέλος.

Στα μέσα του καλοκαιριού, ξεκίνησε η ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., που ήθελε "δύσκολο" και με εντάσεις φθινόπωρο. Περιμέναμε νεκρούς. Σιγοψυθιριζόταν. Μήπως κάποιοι έχουν το χάρισμα του Κάλχα ή του Έλενου; Λέω μήπως...

Το σχέδιο είχε πάρει μπρος. Προετοίμαζαν τα πλήθη για συγκρούσεις. Η προετοιμασία του πλήθους με προειδοποιήσεις, έχει μοναδικό σκοπό, να το "προστατέψει' από τον πανικό της στιγμής σε περίπτωση που δεν θα το γνώριζε.

Τον τελευταίο καιρό, η Χρυσή Αυγή, δεν απασχολούσε κανέναν. Ήταν αδιάφορη σκοπίμως. Ούτε δελτία τύπου, με σφαγές από ομάδες Χρυσαυγιτών σε αλλοδαπούς, ούτε έρευνες, ούτε συλλήψεις.

Το σχέδιο δούλευε κατ' ευχήν. Όλα πήγαιναν ρολόι. Η έξοντωση της Χ.Α. θα ερχόταν με ακαριαίο τρόπο. Λίγες μέρες πριν το φονικό οι ροπαλιές σε αριστερούς από ομάδα Χρυσαυγιτών στο Πέραμα.

Σε λαϊκές συνοικίες ο ντόρος...Έτσι απλά. Αν γινόταν το φονικό στη Κηφισιά, ποιος θα ενδιαφερόταν για το πλουσιόπαιδο με το κάμπριο;

Στις συνοικίες του Πειραιά όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πείνα, εξαθλίωση, πιο ενωμένοι οι άνθρωποι μεταξύ τους. Χτυπάμε λοιπόν το δημόσιο αίσθημα. Ακαριαία.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας στα δημοσιογραφικά γραφεία από τη ΓΑΔΑ μιλούν για συμπλοκή μεταξύ...οπαδών μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού. Κανείς δεν δίνει σημασία. Περνάει στο "ντουκου". Απλές αναφορές για απλές καθημερινές ιστορίες θερμοκέφαλων.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Λίγα λεπτά μετά τις 12...ο Φύσσας κείτεται νεκρός, από μαχαιριά Χρυσαυγίτη. Πληρωμένου Χρυσαυγίτη. Με αριστοτεχνικό τρόπο, σχεδόν μαφιόζικο, για να είναι σίγουρος πως το θύμα θα πεθάνει.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πρώτα στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη έρχονται περίπου στις 6 το πρωί. Τα πληρωμένα κανάλια (από τους ίδιους που πλήρωσαν τον δολοφόνο) αρχίζουν ένα ανελέητο μαραθώνιο γαϊτανάκι δίχως τελειωμό για τη πρωτοφανή (;) για τα ελληνικά δεδομένα δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τόσο ντόρο και ένταση με τόσα "λίνκ" και ζωντανές συνδέσεις, δεν θυμάμαι να είχα ξαναδεί μετά τη σύλληψη των μελών της 17 Νοέμβρη. Εκτός αν κάτι μου διαφεύγει.

Οι άνθρωποι που πλήρωσαν το "σχέδιο" τρίβουν τα χέρια τους. Δεν χρειάστηκε καν το Plan B, σε περίπτωση που  κάτι πήγαινε στραβά το μοιραίο βράδυ. Όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι ασχολούνται με τη δολοφονία και κανείς με τις πολιτικές εξελίξεις.

Ποιοι όμως εισχώρησαν τόσο βαθιά στα άδυτα της Χρυσής Αυγής; Πως και με πόσα πλήρωσαν τους δολοφόνους του άτυχου Παύλου Φύσσα; Ερωτήματα, που ίσως δεν τα μάθουμε ποτέ. Εκτός και αν ο Ρουπακιάς κάποια στιγμή τρελαθεί και αποφασίσει να γράψει το δικό του βιβλίο.

Δυστυχώς για τον Παύλο Φύσσα ο πραγματικός του θάνατος είχε αποφασιστεί πολύ καιρό πριν.

Ήταν ο κατάλληλος για να κάνει ντόρο. Ήταν νέος, αντιφασίστας, επώνυμος στη μουσική που αντιπροσώπευε και από "λαϊκή" περιοχή. Άρα το κατάλληλο "θύμα".

Η απήχηση από τη δολοφονία Φύσσα, έφτασε απ' άκρη σε άκρη στον κόσμο.

Τόλμησα και σύγκρινα τη δολοφονία του Παύλου λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του εδώ:

1963 - 2013 : Δύο δολοφονίες, ίδια ιστορία - Επαναλαμβάνεται; και δείτε τι έγραψαν για το νεκρό παιδί ανεγκέφαλοι και ίσως και αριστεροί άρα προσκείμενοι στο χώρο που κινούταν ο Παύλος. 

Κι όμως οι δυο αυτοί δολοφονημένοι άνθρωποι, είχαν πραγματικά κοινά στοιχεία. Με διαφορά 50 ετών. Κι επειδή ο Έλληνας εκτός από ημιμαθής ξεχνάει και γρήγορα, η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα ξαναεπαναληφθεί. Όταν θα ξεχαστεί ο Παύλος, όταν θα νοικιαστεί το μαγαζί στη βιτρίνα του οποίου ξεψύχησε, όταν έρθει η νέα Χρυσή Εποχή ή Μπλε Αυγή.

Κάποιοι, αφού διαβάσουν το άρθρο, θα υποθέσουν πως προσπαθώ να καλύψω τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Όσοι το διαβάσουν σωστά και όχι "άρπα κόλλα" θα καταλάβουν πως πίσω από αυτή την ιστορία, κρύβεται τεράστιος και οργανωμένος "δάκτυλος" με δεξιοτεχνικό τρόπο.

Η εποχή ήταν κατάλληλη. Μετά τα μπάνια του λαού, σε έναν παραδοσιακά "δύσκολο" για τους Έλληνες μήνα όπως είναι ο Σεπτέμβρης και λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, που όπως όλα έδειχναν, τα Χρυσαυγόπουλα θα κατακτούσαν "δυνατούς" δήμους ανά την Ελλάδα.

Κλείνω, λέγοντας πως πραγματικά καλά τους έκαναν και τους έχουν μέσα, αλλά τονίζω πως θα έπρεπε να έχει γίνει καιρό πριν, χωρίς να χαθεί ο Παύλος Φύσσας. Ήταν νέος, είχε όνειρα, ήταν μαχητής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ