2024-05-18 10:25:02
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι – Spoiler: Η σκληρή αλήθεια αποκαλύπτεται - Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, οδηγούν σε καινούργια αδιέξοδα
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας συνεχίζουν τις έρευνές τους για τον Σταύρο, ενώ κρύβουν τους φόβους και τις υποψίες τους από την Αγγελική. Για πόσο ακόμα, όμως; Ο Ιάσονας πλησιάζει επικίνδυνα την Άννα, γεγονός το οποίο τρομάζει τον Δημήτρη. Μια περίεργη φωτογραφία στο δωμάτιο του Ιάσονα βάζει την Υβόννη σε σκέψεις, σχετικά με το ποιος πραγματικά είναι και αν τους έχει πει την αλήθεια για το παρελθόν του. Ο Δημήτρης θα ανακαλύψει κάτι που θα τον σοκάρει. Ο εχθρός είναι ακόμα εκεί!

Ο Δημήτρης, σοκαρισμένος από τις απειλές του Ιγκόρ, νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Η Άννα και ο Ανδρέας είναι δίπλα του και προσπαθούν να του σταθούν. Ταυτόχρονα, η ανησυχία τους για την τύχη του Σταύρου επιβεβαιώνει τις απειλές. Η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια.

Πώς θα αντιδράσει όταν μαζί με τον Ανδρέα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που ευθύνεται για τη δολοφονία;


Μετά τα νέα για τη δολοφονία του Σταύρου, ο Δημήτρης θα συσπειρώσει τους πάντες γύρω του σε μία ύστατη προσπάθεια να τους προστατεύσει από τους αδίστακτους εκτελεστές, που τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είναι, όμως, αρκετή η δύναμή του; Ή μήπως οι ήρωές μας ετοιμάζονται να θρηνήσουν ακόμα ένα θύμα;

Στην αναζήτηση για την ανεύρεση των δολοφόνων του Σταύρου, η υπόθεση περιπλέκεται κι άλλο. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, οδηγούν τον Δημήτρη σε καινούργια αδιέξοδα. Για την αποφυγή νέων περιπετειών, ο Δημήτρης συγκεντρώνει στο σπίτι του Σπύρου ολόκληρη την οικογένεια.

Ο αντικαταστάτης του Σταύρου, έχει βαλθεί να ρίξει φως στην υπόθεση, στοχοποιώντας, ωστόσο, και την οικογένεια του Δημήτρη. Προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μπει ένα τέλος στον χορό των δολοφονιών, ο Δημήτρης θα κληθεί να συμμαχήσει με τον χειρότερο εχθρό του!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ