2013-09-30 00:34:12
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των ερυθρολεύκων στο τουρνουά της Galatasaray.

Με δύο νίκες και μια ήττα ο Ολυμπιακός ισοβάθμησε με την Tomis Costanta. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήθηκε το σύστημα της FIVB για την ισοβαθμία , με αποτέλεσμα ο συντελεστής της Τομις Κοστάντζα να είναι 1,06 και του Ολυμπιακού 1,05.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Συμμετείχαμε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά από το οποία μόνο κέρδη αποκομίσαμε. Είχαμε την δυνατότητα να παίξουμε δυνατά παιχνίδια ολοκληρώνοντας την προετοιμασίας μας και ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών μας. Σήμερα είχαμε τη ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν παίξει αρκετά απέναντι μάλιστα σε μία δυνατή ομάδα. Μέσα από αυτά τα δυνατά παιχνίδια η ομάδα έδειξε στοιχεία της δυναμικότητας της. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολύ μεγάλα πράγματα».


Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Χριστοφιδελης τόνισε :«Πήγαμε αρκετά καλά. Υστερα από το δύσκολο πρόγραμμα καταφέραμε να παίξουμε αρκετά καλα δοκιμάζοντας και νέα συστήματα.

Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές οι εγκαταστάσεις ήταν καταπληκτικές και ευχαριστούμε την διοίκηση που εξασφάλισε τη συμμετοχή μας σε ένα τέτοιο τουρνουά».

Το μέλος του ΤΑΑ και πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελης Ταρνατόρος είπε : «Είμαι πολύ ικανοποιημένος απλο τη διοργάνωση και θέλω να ευχαριστήσω την Galatasaray για τη θερμή φιλοξενία.

Το επίπεδο των ομάδων που αντιμετωπίσαμε ήταν πολύ υψηλό. Ξεναγήθηκε με στις εγκαταστάσεις , οι οποίες ήτανε εξαιρετικές και ύστερα από επαφές και με τις άλλες ομάδες χτίστηκαν καλές σχέσεις για μελλοντικές διοργανώσεις ακόμη και πολύ σύντομα».

Η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε για την διοργάνωση και για την εμφάνιση της ομάδας: « Ο Ολυμπιακός πήρε μέρος σε ένα ευρωπαϊκό τουρνουά υψηλού επιπέδου με δυνατές ομάδες. Θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά την Galatasaray για την πρόσκληση. Η ομάδα στην λήξη της προετοιμασίας είχε τη δυνατότητα να παίξει δυνατά φιλικά με ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά απο 3 χρόνια απουσίας από το Champions League, και ύστερα απο πολλές δυσκολίες που πέρασε ο σύλλογος , καταφέραμε με συστηματική δουλειά και προσπάθεια της διοίκησης του Μιχάλη Κουντούρη καθώς και υποστηρικτών αυτής όπως ο χορηγός μας κ. Φλαμπουρας, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ».

Ο team manager Νίκος Μαντούβαλος δήλωσε: « Είναι σημαντικό να συμμετέχει η ομάδα σε τέτοιες διοργανώσεις ώστε να μπορεί να αποκτά εμπειρίες και οι παίκτες να δουλεύουν καλύτερα μεταξύ τους. Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό σημείο και πως θα διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ