2013-09-30 00:20:08
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΝ 6η ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, στις ομάδες όπου βρίσκονται υπό τη μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους.

Οι Ανδρέας Τάτος και Βασίλης Καραγκούνης στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό εντός έδρας (0-0), ο πρώτος αγωνίστηκε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 66’, ενώ ο δεύτερος έμεινε στον πάγκο.

Ο Ντε Βινσέντι στο νικηφόρο 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του και έγινε αλλαγή στο 60’, ενώ ο Μπάμπης Λυκογιάννης «έβγαλε» όλο το 90λεπτο στην ήττα των «πρασίνων» με 4-2 από τον Απόλλων εκτός έδρας.

Στον αγώνα του Εργοτέλη με τη Βέροια εκτός έδρας, με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0, ο Τζανακάκης έπαιξε και στα 90 λεπτά, ο Μπουχαλάκης μπήκε ως αλλαγή στο 81’, ενώ ο Διαμαντάκος έμεινε στον πάγκο και ο Ρουγκάλας ήταν εκτός αποστολής.

Στο μεταξύ, την Κυριακή υπήρξε και πρεμιέρα στην Football League, με τον Άρη Βλάχο να είναι βασικός στην ήττα με 3-0 του Βατανιακού κόντρα στον Τύρναβο, ενώ ο Γιώργος Λύρας μπήκε ως αλλαγή στο 55’. Τη Δευτέρα η Γλυφάδα όπου αγωνίζεται ο Γιάννης Παιδάκης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ