2013-09-24 22:32:06
Φωτογραφία για H «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ... ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μπήκε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι στην Ελλάδα στην αποστολή του Ολυμπιακού και θα πάρει και φανέλα βασικού κόντρα στον Φωκικό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (18.00) τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Μίτσελ να ετοιμάζει... rotation και στόχο του να ξεκουράσει και να αποφορτίσει αρκετούς παίκτες ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αξιοσημείωτο για τον Ολυμπιακό είναι η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην αποστολή του. Ο διεθνής αμυντικός και αρχηγός της ομάδας είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς στην Ελλάδα, έχοντας τραυματιστεί πριν τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΛ Καλλονής.

Το πιο σπουδαίο είναι πως πρόκειται μάλιστα να είναι και στο βασικό σχήμα δίπλα στον Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Θρύλου είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν, μην έχοντας όμως αγωνιστεί.

Από την 18αδα λείπουν παίκτες όπως οι Σαβιόλα, Μανιάτης, Σάμαρης, Σιόβας και Βάις ενώ σε αυτήν είναι οι πιτσιρικάδες Παπασάββας, Βέργος και Βούρος.

Ο Μίτσελ από μέρους του έκανε τις δοκιμές του και στην προπόνηση της Τρίτης, ξεκαθαρίζοντας προς τους ποδοσφαιριστές του πως θέλει πολύ καλή εικόνα, θέαμα και αρκετά γκολ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ